Social Icons

joi, 27 mai 2010

Diana are 6 fan ficuri

Primul se numeşte „Binele şi răul” şi îl scrie împreună cu Mădă, până în prezent are 17 capitole şi rezumatul: „Acum câteva sute de ani s-a născut un băieţel, mama sa numindu-l Edward… odată cu trecerea anilor băiatul a ajuns la vârsta fragedă în care credea că totul se poate face, dar nenorocirea care s-a abătut asupra lui l-a făcut să vrea o putere mult mai mare…aşa ajungând să facă un pact cu Diavolul, oferindu-i nemurirea şi toată puterea pe care şi-o dorea în schimbul sufletului lui. Dar ce s-ar întâmpla peste sute de ani când şi-ar găsi sufletul pereche şi vrea să renunţe la tot? Ar putea el sau va trebui să o părăsească şi să-şi continue cursul vieţii singur ? va putea să-li posede din nou sufletul, dar mai presus de toate sufletul pereche îl va accepta?” Îl găsiţi aici.
Al doilea se numeşte „Drumul iubirii”până în prezent are 3 capitole şi rezumatul: „Întâmplarea are loc după New Moon. Familia Denali vine în Forcks şi se împrietenesc cu Bella. Cu ajutorul Tanyei îşi mai revine fizic şi o ajută să se razbune. O să devină un vestit creator şi model. Alice ajunge la Paris, pentru a o vedea pe vestita Volturi. De unde vine numele de volturi ? Ce se întâmplă cu ei, vor putea fi împreună din nou ?” Îl găsiţi aici.
Al treilea se numeşte „We fight for love şi îl scrie împreună cu Anca,  până în prezent are 3 capitole şi rezumatul: „Se naşte o fată care era protectoarea vârcolacilor şi îi înţelegea. Când tatăl ei moare, ea este trimisă la un orfelinat unde o va aştepta el!” Îl găsiţi aici.
Al patrulea se numeşte „Calea tristeţii” până în prezent are 2 capitole şi rezumatul: „Întâmplarea are loc după Braking Down. Jake nu se poate resemna că a pierdut-o pe Bella. El este cu Renesmee, pentru a putea fi lângă sufletul lui pereche, Bella. Acesta o răpeşte pe Renesmee şi o omoară cu ajutorul unui nou născut pe care la protejat, el dă vina pe Edward. Cei doi se vor despărţi? Vor putea fi împreună? Se va afla adevărul?” Îl găsiţi aici.
Al cincilea se numeşte „Căile destinului” până în prezent are 2 capitole şi rezumatul: „ Alina este o tânără fată populară şi studentă.Ea frecventează biblioteca şi cafeneaua adolescenţilor. Într-o zi ea îl cunoaşte pe el! Dar ea va putea fi fericită vreodată, după răul pe care îl provoacă? ” Îl găsiţi aici.
Al şaselea se numeşte „Tristeţe din poveşti” până în prezent are 2 capitole şi rezumatul: „ Bella este transformată de Laurent.” Îl găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates