Social Icons

marți, 25 mai 2010

Niko are 5 fanficuri


Primul se numeşte Un suflet chinuit, are 26 de capitole, iată şi rezumatul: „Acţiunea se învârte în jurul Bellei şi a lui Edward, care se află mai tot timpul în plin conflict. Nu trece zi în care ei să nu se certe sau să-şi scoată ochii. Dar Bella pe parcurs devine un fel de urmăritor pentru Edward. Oriunde merge el e şi ea prezentă. Îi strică relaţiile, întâlnirile, nu-l lasă să-şi facă o viaţă. Atunci când ai un trecut dureros nu-ţi permiţi un viitor, un viitor pe care oricine şi l-ar dori. Orice fată visează la o nuntă, la un prinţ, şi posibili copiii. Dar de ce nu poate visa Bella la acelaşi lucru? Ce o reţine? De ce nu-l poate privii pe Edward cu alţi ochi? Şi atunci când o va face, iar Edward îi află trecutul va putea el crede în ea? Sau se va lasă condus de aparenţe şi de mânie? Îl va ierta Bella dar în acelaşi timp să-şi ducă răzbunarea la capăt?” Îl găsiţi aici.

Al doilea se numeşte „Triunghiul dragostei”, are 4 capitole şi rezumatul: „Ei bine, totul a început când Edward a părăsit-o pe Bella (Notă: toţi sunt vampiri). Doi ani de suferinţa, de chinuri, de umilinţă, încât când clasa a 11 s-a sfârşit a plecat în Phoenix la mama ei(Renne). Se întoarce complet schimbată. Vechea Bella a murit pentru a o naşte pe cea nouă. Dar ce se va întâmpla când Edward se va întoarce cu toată familia în Forks plus Tanya de gâtul lui. Ce se va întâmpla când o vede pe Bella cea nouă, cea cu sufletul de gheaţă! Cea care cândva îi iubea pe Culleni acum îi urăşte? Care vrea să-i vadă suferind aşa cum a suferit şi ea. De unde vine Heidi Klum? Ei bine această este nouă Bella. Va putea Edward să le recupereze pe amândouă? Va putea Bella să-l ierte? O va cucerii pe Heidi Klum (Bella)? Îi va topii inima de gheaţă? Va înlătura ura pentru ei? Ura de moarte? Şi apoi Tanya? Ce se va alege de ea? Va sta în calea lor mai mult de cât o face deja?” Îl găsiţi aici.

Al treilea se numeşte „Corason de angel”, are 14 capitole şi rezumatul: „Prezintă viaţa lui Marie, personajul principal, este o fată cu părinţii cei mai bogaţi din lume, acei părinţi pe care nimeni nu şi-ar dori să-i aibă, ea a fost un accident în viaţa lor. Tatăl ei este judecător, iar mama ei este soţie de judecător şi putred de bogată după ce a moştenit averea tatălui ei. Cu toţi banii din lume Marie este nefericită, de fiecare dată când se îndrăgosteşte, trebuie să fie de un băiat bogat, astfel mama ei intervenea de fiecare dată. Însa când întâlneşte dragostea, însă aceasta o ocoleşte şi e pe punctul de a lua o decizie finală, va supravieţui ea fără dragoste sau va lăsa loc în inima ei pentru o nouă iubire?” Îl puteţi găsi aici.

Al patrulea se numeşte Who do you choose? are 7 capitole şi rezumatul: „Acţiunea se învârte în jurul a 6 adolescenţi…Bella este tipul de fată indiferentă cu nasul pe sus, încrezută, prea mult indiferentă, are acel comportament «Cum că nu mă interesează părerea ta», ea vine tocmai din însoritul Foenix probabil vă întrebaţi cum a aterizat tocmai în ploiosul Forks…ei bine comportamentul ei a adus-o până aici. Emmett este cel de-al doilea subiect al povestii, el este unul dintre cei 3 crai sau afemeiaţi (cum vreţi voi) însă este foarte ruşinat pentru că este singurul dintre fraţii lui (Edward şi Jasper) care este singur...vă daţi seama ce jignire este adusă la persoana lui. Însă când Bella ajunge în campus…ce va face Em?…sau să spun mai bine ce vor face Em şi Edward pentru că la amândoi li se aprind călcâiele după ea. La Em este mai simplu, însă săracul Ed este într-o mare dilemă, deoarece el vede în Tanya o Afrodită.” Îl puteţi găsi aici.

Şi ultimul, dar nu cel din urmă se numeşte Iubire inocentă, are 32 de capitole. Uite şi rezumatul: „Prezintă povestea a doi tineri. Edward şi Raisa. Raisa este o fata timidă şi simplă, naivă care a făcut prostia să se îndrăgostească la prima vedere. Edward îi fură minţile, cu scopul de a câştiga un pariu cu Tanya (actuala lui iubită). Însă Raisa în spatele naivităţii se ascunde o fată deşteaptă şi află de planul celor doi. Convinsă de prietena ei Tess pleacă în Austria la sky. Dar ce se întâmplă dacă drumurile celor doi se intersectează? Cum va reacţiona Raisa când va vedea cu proprii ei ochi cum prietena ei cea mai bună se îndrăgosteşte orbeşte de Edward cel care îi făcuse atâta rău? Tess pe cine va crede? În cine va avea încredere? În el sau ea? Nate ce rol are el? Cum îi va scoate fumuri lui Edward pe urechi?” Îl puteţi găsi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates