Social Icons

sâmbătă, 29 mai 2010

Ramona are 9 fan ficuri

Primul se numeşte „Fata cu ochi de aur”, este terminat şi  rezumatul: „Este vorba despre povestea lui Renesmee, în drumul ei către maturitate. Pe parcursul lui întâlneşte mulţi prieteni şi duşmani, situaţii neprevăzute şi clipe de neuitat.” Îl găsiţi aici.


Al doilea se numeşte „Jurnalul unei prietenii”, este terminat şi  rezumatul: „Este o poveste despre 3 fete care erau la început cele mai bune prietene, iar prietenia lor puternică s-a evaporat într-o secundă.” Îl găsiţi aici.

Al treilea se numeşte „Frică ascunsă”, este terminat şi  rezumatul: „Este povestea unei tinere psihoterapeut pe nume Daria Ignat căreia îi intră în cabinet un tânăr ciudat, cu dorinţe paranoice.” Îl găsiţi aici.

Al patrulea se numeşte „Dincolo de orizont” îl scrie împreună cu Alexya, are până în prezent 21 de capitole şi  rezumatul:  „Sirius este mezinul familiei Black, fiul lui Jacob şi Renesmee. El mai are 2 fraţi, pe Maria şi pe Romulus. Maria este jumătate-om - jumătate-vampir ca şi mama ei şi poate citi gândurile ca şi bunicul ei, Edward. Romulus este un vârcolac, la fel ca tatăl său şi este (prea) mândru de asta. Doar Sirius este om, iar din cauza posturii de inferioritate pe care îl implică acest lucru, el se hotărăşte să plece de acasă. Fanficul are o dublă perspectivă, capitolele alternând viaţa lui Sirius cu cea a Ayannei, care împreună cu fratele său sunt singurii descendenţi ai unei rase foarte puternice şi demult uitate: menesus. Destinul îi va pune pe cei doi faţă în faţă, oferind multe lucruri neprevăzute în viaţa lor.”  Îl găsiţi aici.

Al cincilea se numeşte „Bella’s Diary”, aste terminat şi  rezumatul: „Bella învaţă la liceul Benjamin Franklin din Luisana şi a trecut în ultimul an. Tocmai când se gândea ce vacanţă plictisitoare o aşteaptă, prietena ei cea mai bună şi colega Alice o invită să îşi petreacă vacanţa la ea acasă. Se anunţă o vacanţă minunată, plină de distracţii, dar planurile îi sunt puţin schimbate. Bella pentru că se îndrăgosteşte de Edward, fratele lui Alice, care a venit şi el să îşi petreacă vacanţa acasă alături de iubita sa, Tanya. Va reuşi Bella să recunoască faptul că simte ceva pentru Edward, şi mai ales, există vreo speranţă pentru o relaţie între ei? Asta rămâne de văzut…” Îl găsiţi aici.

Al şaselea se numeşte „O viaţă fără tine”, are până în prezent 27 de capitole şi  rezumatul: „Edward a abandonat-o pe Bella în pădure, iar când se întoarce peste 20 de ani pentru a vedea dacă ea este fericită, nu găseşte decât nişte scrisori în care ea povestise cum a fost viaţa ei în aceşti ani.” Îl găsiţi aici.

Al şaptelea se numeşte „Emma’s story”, este terminată şi  rezumatul: „Emma este o fată normală de 17 ani. Atât de normală cât poate fi o fiinţă umană crescută de o familie de vampiri. Ea a fost adoptată de către Rosalie şi Emmet când era un bebeluş şi de atunci ei sunt unica sa familie. Ajunsă aproape de majorat, ea se vede nevoită să ia o decizie importantă:SĂ RĂMÂNĂ OM, SAU SĂ PĂŞEASCĂ ÎN NEMURIRE?” Îl găsiţi aici.

Al optulea se numeşte „Printre umbre ”, are până în prezent 6 de capitole şi  rezumatul: „Ştefan o iubeşte pe Elena pentru ceea ce este, însă Damon o iubeşte pentru că îi seamănă lui Katherine. Elena este prinsă la mijloc, între iubirea lui Ştefan şi prietenia lui Damon. Cu toate că are un suflet bun, în Ştefan se trezesc cele mai animalice instincte atunci când este vorba despre protecţia Elenei. El este hotărât să lupte până la moarte cu fratele său, Damon, dacă va fi necesar. În acest triunghi amoros intră şi Bonnie, prietena Elenei, care a jurat să îi ucidă pe fraţii Salvatore dacă va mai fi vărsat sânge nevinovat din cauza lor. Ea este cu ochii în patru. Oare ce va face când va descoperi noi victime ale vampirilor în oraş? Îl va crede ea pe Ştefan că nu el sau Damon sunt vinovaţi? Şi atunci, cine este vinovatul?” Îl găsiţi aici.

Al nouălea se numeşte „Strigăt rebel”, are până în prezent 6 de capitole şi  rezumatul: „Bella este o rockeriţă rebelă, care nu ţine cont de reguli şi nu ascultă de nimeni. Edward era un tip prietenos şi amuzant, însă după vacanţa de vară el se întoarce schimbat, devine retras şi nu mai vorbeşte aproape cu nimeni. Bella nu este genul căreia să îi pese cu adevărat de cineva şi nu a fost niciodată mai mult decât amica lui Edward, dar este curioasă totuşi ce s-a întâmplat cu el. Va reuşi ea să afle secretul şocant ce stă în spatele schimbării radicale a colegului ei?” Îl găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates