Social Icons

miercuri, 26 mai 2010

Simena are patru fan ficuri


Primul se numeşte „Eşti liber în seara asta?”, este terminat şi are în total 22 de capitole, iată şi rezumatul: “Bella şi Edward se cunosc într-un mod nu foarte comun. O necunoscută i-a dat ei numărul de telefon al lui. Fiind singură de ziua ei, îl sună. El i-a impus 3 reguli, era vorba doar de sex:  1. fără nume;
  2. fără întrebări personale;
  3. fără sentimente;
Niciodată nu şi-au imaginat unde vor duce aceste întâlniri şi acum sunt faţă în faţă...îndrăgostiţi. Ea pentru a-şi da seama ce simte pentru el impune 3 reguli: 1. fără minciuni;
             2. fără scene de gelozie;
             3. fără sex pentru câteva luni.
În tot acest timp în loc să facă sex el îi povesteşte istoria vieţii lui. Ce se întâmplă când ea cunoaşte adevărul?“ Îl găsiţi aici.

Al doilea se numeşte „Alb orbitor ” şi acesta este terminat şi uite şi rezumatul: “Când Bella se mută în Forks, unde tatăl ei primise un nou loc de muncă, este speriată de albul orbitor al zăpezii, nu era obişnuită cu asta.Casa vecină se pare că are un proprietar nu tocmai normal, ea primeşte bileţele "ameninţătoare", şi flash-urile unui laser în miez de noapte. O pune pe gânduri o poză cu un băieţel şi familia lui găsită într-o carte. Acel băieţel semănă izbitor cu Edward, vecinul nebun şi fricos.“ Îl găsiţi aici.

Al treilea se numeşte „Copacii mor în picioare...” care până în prezent are 10 capitole şi rezumatul:“ În acest fic este vorba evident despre Edward şi Bella. Bella foarte săracă, trăieşte cum poate, dar o poartă i se deschide în sfârşit, îşi caută prietena pe care nu o mai văzuse de câţiva ani şi se angajează la firma ei. Edward este şi el prin preajmă, aşa e normal. Ficul este povestit la persoana a-3-a. Oricum,din primul capitol o să vă daţi seama despre ce e vorba.“ Îl găsiţi aici.

Şi cel de al patrulea se numeşte Hoaţa, are 7 capitole şi rezumatul: “Bella se droghează şi fură pentru a-şi cumpără droguri. Bine toţi banii se duc la James fratele ei vitreg. Când fură din firma lui Edward, aceasta este prinsă şi iertată. Ea promite să se angajeze ca asistentă a lui Edward, pentru ca el să o poată ajuta să depaşească momentul (el nu ştie că ea se droghează). Ea este obişnuită ca toţi să profite de frumuseţea ei,în schimb Edward vrea doar să o ajute. Este un fic cu două finaluri. Este mai mult decât o dramă superbă.“ Îl găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates