Social Icons

marți, 29 iunie 2010

Teodora are cinci ficuri

Primul se numeşte „This parody will be just fine”, are până în prezent 1 capitol şi  rezumatul: „Cartea « Amurg» a fost publicată de Stephenie Meyer şi a avut mare succes printre adolescenţi. Numai că, ceea ce nu ştia autoarea în realitate era că personajele ei existau şi în viaţa reală arătând la fel cum le descrisese ea, locuind în Forks şi având aceleaşi nume. Numai că lumea lui Meyer nu corespunde cu realitaea. Ce a ieşit? ” Îl găsiţi aici.

Al doilea se numeşte „ Lost”, are până în prezent 10 capitole şi  rezumatul: „ În fine, Jason şi Janette se urăsc din copilărie. Se ceartă mereu, se jicnesc, dar într-o zi el îşi dă seama că e îndrăgostit de ea. Ea încă îl urăşte, dar un eveniment oarecum ciudat îi aduce împreună. Ce se întâmplă mai departe?” Îl găsiţi aici.

Al treilea se numeşte „Trăind într-un glob de sticlă”, are până în prezent 17 capitole şi  rezumatul: „ Mă rog, în ficul ăsta Bella suferă de o boală psihică din cauza că a fost răpită de Volturi şi din cauza asta este introvertită. Ei îi place să deseneze; în loc să scrie într-un jurnal tot ce i se întâmplă, ea desenează. Aşa că într-o zi, când a ieşit în pădure, îl vede pe Edward vânând, dar i se pare că are o vedenie şi îl desenează. La şcoală el vede desenul şi intră în panică din cauza că ea îi ştie secretul. De atunci începe să o drogheze şi să o facă să pară nebună, dar se îndrăgosteşte de Bella. Şi ea se îndrăgosteşte de asemenea de el şi devin un cuplu, dar ea dispare iar.” Îl găsiţi aici.

Al patrulea se numeşte „Când viaţa te ia prin surprindere”, are până în prezent 15 capitole şi  rezumatul: „Bella şi Edward nu se cunosc deloc, dar într-o zi Edward rămâne fără sprijinul financiar al familiei, iar prietenul său îi sugerează să se căsătorească cu o fată responsabilă, pentru a dovedi părinţilor lui că s-a maturizat. Cei doi se căsătoresc şi fără a-şi da seama se îndrăgostesc unul de altul. Dar au parte de ceva obstacole. Ce se va întâmplă?” Îl găsiţi aici.

Al cincilea se numeşte „An untfaithfull love”, are până în prezent 18 capitole şi  rezumatul: „În acest fic Bella şi Edward se urăsc, însă Edward îşi calcă pe orgoliu şi îi cere ajutorul bellei ca să treacă clasa şi se simt atraşi unul de altul. Însă Bella se mărită cu James, fiind îndrăgostită de el de câţiva ani. Dar ce se va întâmpla când James îţi arată adevărata faţă?” Îl găsiţi aici.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates