Social Icons

miercuri, 30 martie 2011

Concurenta numărul 1 - Maya

Vine Pastele si noi fetele, domnisoare trebuie sa stim sa ne aranjam pentru ca desi se spune "Nu judeca cartea dupa coperta", nimeni nu se aproprie de copertile neatragatoare, deci conteaza si coperta. Cateva sfaturi, sper utile, despre rochiile, pantofii si tunsorire trendy si despre ingrijirea personala
.-----------------------------------------------
Rochia maxi

In sezonul ce bate la usa - si care oficial ar fi trebuit sa inceapa de la 1 martie - o rochie lunga, fluida, dintr-un material inflorat, cu un aer boem, va intoarce toate capetele pe strada. Anul acesta, marile case de moda din intreaga lume au propus diferite imprimeuri pentru rochia maxi, de la flori romantice pana la imprimeul leopard, deci vei avea de unde alege.
Rochia maxi face parte dintre acele piese pe care orice femeie trebuie sa le aiba. Vara, aceasta rochie e cea care te scapa in diminetile in care te grabesti si nu stii cu ce sa te imbraci. Primavara o poti purta cu botine cu talpa ortopedica sau cizme din piele intoarsa (pana cand vine vremea balerinilor) si cu un cardigan sau o vesta de blana.
Cand alegi o astfel de rochie trebuie sa fii atenta la lungime. Daca alegi una pana la jumatatea gleznei inseamna ca e prea scurta. Designerii recomanda una care sa iti ajunga fix pana la calcaie. Daca nu ai tocmai 1,70 metri nu trebuie sa te ingrijorezi, poti purta o rochie maxi, dar obligatoriu cu o pereche de platforme.
In acest sezon exista pentru rochia maxi o multime de croieli si imprimeuri, unele in culori stralucitoare si indraznete, altele intr-o singura culoare pastel. Ca sa afli cu ce iti sta bine, trebuie sa probezi mai multe modele si sa il alegi pe cel potrivit pentru silueta si personalitatea ta.
A trecut vremea cand rochiile scurte si foarte scurte erau potrivite pentru zilele de vara iar rochiile lungi erau potrivite numai pentru evenimente pretentioase. Sezonul acesta pentru o aparitie trendy si deosebita o rochie maxi este fix ce ai nevoie.
Must have pentru la primavara: pantofii cu platforma!

Must have pentru la primavara:

pantofii cu platforma!

In primavara lui 2011, pantofii cu platforma revin in trend! Si nu orice fel de platforma, ci pe intreaga talpa. Deja marii designeri si-au prezentat noile colectii si un lucru este clar: incaltarile cu cu o astfel de platforma nu trebuie sa ne lipseasca din dulap. Incaltarile cu platforma se regasesc in colectiile de primavara de la Derek Lam, Prada si Vena Cava (vezi foto sus), ceea ce este o veste excelenta! Avantajele fata de incaltarile cu toc sunt evidente! Pe langa faptul ca te inalta, ca si tocurile, trebuie sa recunoastem este mult mai comod sa fii incaltata in pantofi cu platforma decat cu toc!

Bob-ul, tunsoarea momentului


Daca te-ai decis sa faci o schimbare in stilul tau primavara aceasta, inspira-te de la vedete. Foarte multe regine ale marelui ecran au optat pentru o tunsoare bob, foarte moderna si foarte glam.Tunsoarea bob a dov
edit ca trece barierele timpului si ale tendintelor si se impune si sezonul acesta intr-o versiune superchic.
Bob-ul modern are o multime de variante din care poti opta in functie de lungimea parului. Totusi frumusetea acestei tunsori este ca poate compli
menta toate fizionomiile.
Sezonul acesta cel mai in voga bob este cel usor ravasit cu bucle, care iti vor da o aura senzuala. Desi in sine este o tunsoare structurata, stilistii s-au indepartat de aspectul geometric, usor banal, dat de parul perfect intins. Sezonul acesta bobul are mai mult volum, dar e la fel de stylish.
Avantajul acestei tunsori este ca e foarte feminina si in acelasi timp le ofera femeilor care o poarta un aer de incredere, in plus este usor de aranjat. Cu putin spuma si un feon poti obtine un bob modern perfect.
In plus poti opta pentru varianta cu breton, care iti va da o alura misterioasa si foarte sexy. Nu conteaza daca vrei sa porti parul drept, ciufulit sau cu bucle: tunsoarea bobo se potriveste oricarei texturi si poate fi aranjata intr-o multime de feluri.
Inspira-te din imaginile de mai jos si alege si tu sezonul asta un bob supersexy.

Ingrijire
Vine primavara, asa ca este momentul sa renasti! Intreg corpul, dar mai ales parul si pielea au avut de suferit din cauza iernii. Acum trebuie sa le revitalizezi. Cum? Tine cont de sfaturile noastre!



1. Par sanatos
Cu siguranta a avut de suferit din cauza frigului, a vantului si a ninsorii. Daca mai punem la socoteala si folosirea uscatorului si a placii de indreptat, rezultatul este evident. Cea mai buna metoda de refacere a parului este tunsul. Nu trebuie sa-ti faci o schimbare radicala de look, ci doar sa-ti tai varfurile. Apoi, ai nevoie de masca-tratament facuta acasa sau la salon si esti ca noua!



2. Piele hidratata
Dupa o iarna lunga si geroasa, probabil pielea ta este uscata si deshidratata. Asa ca, iti recomandam ca cel putin o data pe saptamana sa organizez un adevarat ritual Spa la tine acasa. Pregateste-ti o baie fierbinte cu uleiuri esentiale si pune-te pe treaba. Exfoliaza-ti intreg corpul, insistand pe zonele cu probleme (coate, genunchi, calcaie). Pe urma, foloseste o crema sau un ulei de corp intens hidratante sau chiar ulei de masline. Rezultatul? Vei avea o piele catifelata, ca de bebelus.

3. Corp tonifiat
Un corp sexy este un corp tonifiat. Cu siguranta pe timp de iarna, ai fost mai sedentara, iar rezultatele se simt pe cantar. Ca sa arati din nou bine si sa ai un corp bine sculptat, trebuie sa lucrezi la musculatura. Mergi la sala, iesi in parc si fa cat mai multa miscare, mergi mai mult pe jos, cel putin 10 mii de pasi pe zi. Ii poti calcula simplu daca iti iei un pedometru. Ai nevoie sa-ti pui corpul din nou in functiune, iar sportul este cea mai buna metoda.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates