Social Icons

miercuri, 30 martie 2011

Concurenta numărul 2 - Deea

Vine primavara!
Buna cititoare si fashioniste, dupa cum vedeti afara este din ce in ce mai cald si noi trebuie sa ne actualizam outfitul. O sa va dau cateva ponturi si o tinuta care eu o consider perfecta pentru primavara.
1 Vestele:Ele arata bine pe orice silueta, nu conteaza culoarea si nici materialul, poate fi blug, stofa, dar croiala trebuie sa va avantajeze , dupa cum vedeti si vedetele o poarta, deci este foarte IN. Purtate desfacut sau prise in nasturi ele evitentiaza formele si dau un aer cool tinutei.
2 Esarfele: Colorate si cu model, ele dau veselie tinutei, facand-o si in acelasi timp corect accesorizata. Cele triunghiulare sunt pe mare val primavara aceasta. Ele atrag atentia asupra gatului si zonei de sus, desi alte vedete o poarta pe post de accesoriu la genata, esarfa in orice forma va fi mereu in top-uri.
3 Pantaloni bej: Olivia Palermo ii poarta cu o camasa alba si cu o curea maro in talie, o tinuta eleganta, care o avantajeaza. Dar se pot purta si mai lejer cu un T-Shirt si o geaca din jeans, oricum pantalonii in culori de pamant sunt la moda si merg bine cu orice.
4 Rochii cu inflorite: Ca si primavara trecuta suntem invadati de flori de toate felurile, fie pe rochii, pantaloni, bluze, pantofi, accesori, etc. Acum la mare cautare sunt rochitele care dau senzatia unui mare buchet de flori. Asa toata lumea o sa afle ca vine primavara! Deocamdata e putin frigut si le putem purta cu cizme si dres mat.
5 Culoare pe val, albastru: Nu orice fel de albastru ci cel regal. Elegant, pentru o seara perfecta, albastrul regal se protriveste atat blondelor cat si brunetelor. El va fi noul negru pentru ceva timp, asa ca fetelor curaj, purtati culori intraznete!
6 Accesorize, cercei finuti: Vedetele au decis, ele straluces prea mult pe covorul rosu si niste cercei micuti si finuti sunt perfecti. De diferite culori, pietre pretioase, cercelusii mici dau un aer elegant unei rochii sau unui coc frumos aranjat.
La moda pe strada: Dupa parerea mea e o tinuta perfecta pentru vremea de afara, avand in vedere ca este asa de schimbatoare. O tinuta black & white scoasa in evidenta de o geanta albastra si de unghiile albastre ale manechinului. Rochita alba, din dantela, aparent eleganta, se trasnforma cu o jaketa din piele intr-un outfit rock. Ochelarii sunt si ei la moda, mai ales cei in stil albinuta, iar cizmele contribuie la aerul rock al tinutei. Niste cercei colorati si dresuri mate sunt tot ce mai are nevoie o asfel de tinuta. O recomand cu caldura pentru fetele curajoase si iubitoare de fashion.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates