Social Icons

joi, 14 aprilie 2011

Fiica tăcerii


„Fiica tăcerii” este scrisă de Kim Edwards, aveţi aici o mică prezentare aici: ''Această dramă impresionantă începe într-o noapte de iarnă din 1964, când o furtună îl obligă pe doctorul David Henry s-o ajute pe soţia sa să-i aducă pe lume pe gemenii lor. Fiul, născut primul, este perfect sănătos, dar medicul recunoaşte imediat la fiica sa Sindromul Down. Pentru motive de a căror validitate încearcă să se autoconvingă, bărbatul va lua o decizie într-o fracţiune de secundă, care îl va bântui însă de-a lungul întregii vieţi. Îi cere asistentei sale, Caroline, să ducă fetiţa la un orfelinat. Însă femeia se hotărăşte să crească ea copilul şi se mută într-un alt oraş. O carte captivantă şi o poveste minunat urzită, despre vieţi paralele, secrete de familie şi puterea mântuitoare a dragostei.''
Voi ce alte cărţi ne recomandaţi?

Un comentariu:

MikuMyuuki spunea...

Am citit cartea aceasta! Este superba, intr-adevar. Plina de tensiune, atractie si iubire, cartea aceasta atrage cititorul usor in lumea ei.
As recomanda "Fata salbatica" de Linda Newberry, "Floare de zapada si evantaiul secret" de Lisa See, sau ceva mai monden: "Comedia ratatilor" de Tonino Benaquista.
wfl,miku

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates