Social Icons

marți, 28 iunie 2011

Andreea are 3 ficuri

Primul se numeşte „Începutul Sfârşitului”, are până în prezent 1 capitol şi  rezumatul: „Este o poveste ce se desfăşoară la 2-3 săptămâni după ce Zori de Zi se termină. Povestea are acţiune, umor, dragoste şi dramă. Apar personaje noi, puteri noi, vampiri noi, întâmplări noi. Vor avea loc diferite evenimente ce le vor schimba viaţa. În plus un nou vampir va face parte din familia Cullen. Mai exact o vampiriţă, o copilă ce a trecut prin suficiente suferinţe pentru vârsta ei. Ce se întâmplă cu familia Cullen şi cum îşi face apariţia un nou membru veţi afla doar citind.” Îl găsiţi aici

Al doilea se numeşte „O altă viaţă”, are până în prezent 1 capitol şi  rezumatul: „După ce Edward o părăseşte pe Bella în pădure, viaţa  lui nu mai are nici un sens. Familia i-a fost aproape în tot acest timp, dar pentru el nu era de ajuns. Nici pentru Bella perioada aceasta din viaţa ei nu a fost un paradis, a suferit mult, iar Jacob i-a fost mereu alături. Ce se întâmplă când Edward nu mai poate continua aşa, iar după 10 ani se hotărăşte să se întoarcă în Forks, căutându-şi iubirea. Dar la întoarcere are o mare surpriză: Bella avea deja o familie. Va reuşi Edward să îi recucerească inima, care mereu a fost a lui? Va putea Bella trece peste tot? Îl va putea ierta? Va reuşi relaţia lor să se salveze?” Îl găsiţi aici.

Al treilea se numeşte „Ascunşi în întuneric”, are până în prezent 1 capitol şi  rezumatul: „Este o poveste Twilight, în care Bella nu este acceptată ca iubita lui Edward de către familia Cullen deoarece el este vampir şi ea este umană. Nu au nimic cu Bella, ţin la ea, dar nu vor ca Bella să stea cu Edward. De aceea Edward are o relaţie cu Tanya, relaţie pe care o menţine de dragul familiei. Edward şi Bella au o relaţie pe ascuns de care doar Alice Cullen ştie, ea fiind cea mai bună prietenă a Bellei. Pe parcursul poveştii apar complicaţii, personaje noi, gelozie, dramă, iubire, multă suferinţă li nelipsitul umor. Vor reuşi cei doi să îşi păstreze relaţia ? Iubirea învinge tot ? Mai vedem…” Îl găsiţi aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates