Social Icons

duminică, 24 iulie 2011

Kristen Stewart a uimit pe toata lumea: se transforma intr-o Alba ca Zapada razboinica. Imagini din noul ei film

A cucerit milioane de fani cu rolul Bellei in seria Twilight, acum se transforma intr-o Alba ca Zapada razboinica. Au aparut si primele imagini cu Kristen Stewart in filmul Snow White and the Huntsman ce va fi lansat pe 1 iunie 2012.
Kristen Stewart a uimit pe toata lumea: se transforma intr-o Alba ca Zapada razboinica. Imagini din noul ei film


In 2012, vom fi onorati cu 2 filme inspirate din celebrul basm al Albei ca Zapada: unul produs de Relativity Media - The Brothers Grimm: Snow White in care joaca Lily Collins, Julia Roberts ( regina), Armie Hammer ( (printul, ) Sean Bean ( tatal eroinei) si al doilea - Snow White and the Huntsman produs de studiourile Universal cu Kristen Stewart, Charlize Theron (in rolul reginei malefice), Chris Hemsworth ( vanatorul), Sam Clafli (printul).





Kristen Stewart a uimit pe toti cu imaginea ei din Alba ca Zapada: actrita de 21 de ani va fi o eroina dura si bataioasa. Atunci cand regina malegica ( Charlize Theron) ii ordona Vanatorului (Hemsworth) sa o ucida pe Alba ca Zapada ( Kristen Stewart), acesta devine protectorul ei si o pregateste de lupta. Filmul e regizat de Rupert Sanders.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates