Social Icons

marți, 20 septembrie 2011

Fashion day by Ella


Machiajul toamnei aduce în atenţie trenduri deosebite, menite să ofere un aspect încântător reprezentantelor sexului frumos. Ochii sunt accentuaţi prin combinaţii de nuanţe pastel şi buzele captează atenţia prin strălucire şi volum. Descoperă mai jos care sunt tendinţele vedetă pentru acest sezon:

1. Machiajul nude

Machiajul nude rămâne în topul preferinţelor şi pentru sezonul rece. Ochii captează atenţia prin sprâncenele bine definite şi farduri bej, în timp ce restul feţei se machiază cât mai discret. Iată câteva trucuri pentru un machiaj nude la modă. Revitalizează tenul cu ajutorul unui corector lichid. Maschează imperfecţiunile şi aplica fond de ten într-o cantitate mica doar dacă este absolut necesar. Continuă machiajul cu un blush mat în culoarea piersicii. Pentru gene foloseşte un rimel negru. Buzele rămân naturale; optează pentru un balsam incolor sau un ruj mat trandafiriu.






2. Rujurile maro

Rujul maro completează foarte bine un machiaj nude. Conferă eleganţa şi un aspect delicat. Se potriveşte şi în cazul unui machiaj intens care pune accentul pe ochi. Make-up artiştii au optat pentru rujuri maro în completarea machiajelor smokey sau a celor naturale. 











3. Blushuri roz sclipitoare

Pomeţii delicaţi evidenţiaţi printr-un blush fin sunt în tendinţe în sezonul toamnei. Pune-i în valoare printr-un fard cu particule sidefate. De asemenea, blush-urile cremă reprezintă altă alegere inspirată pentru o înfăţişare proaspătă. Fardul de obraz finisează machiajul şi luminează chipul. Aşadar, importanţa lui nu este de neglijat într-un make-up uniform şi delicat. 









4. Mascara în nuanţe calde

Ochii intens accentuaţi reprezintă una dintre tendinţele principale a sezonului toamnă-iarnă. Se poartă fardurile neutre combinate cu mascara în nuanţe calde. Violet, verde sau maro se numără printre culorile în trend.











5. Smokey eyes în culori pastel

Machiajul smokey a devenit unul dintre cele mai apreciate tipuri de make-up. Noutatea o reprezintă fardurile fumurii care au fost înlocuite cu nuanţe vibrate precum violet, albastru sau gri. Machiajul smokey clasic a fost de asemenea întâlnit pe podium, aşadar rămâne o variantă bună pentru adeptele tipului de make-up smokey obişnuit. 








6. Buze de vampă

Tendinţele sezonului rece sunt pline de contraste. Se poartă machiajul nude, dar totodată buzele de un roşu intens pun în valoare senzualitatea. Pe lângă roşu, este la modă rujul vişiniu sau purpuriu închis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates