Social Icons

marți, 11 octombrie 2011

Fashion day - 7 Piese vestimentare de vară bune de purtatâ şi toamna


Vara s-a încheiat dar asta nu înseamnă că trebuie să faci o schimbare radicală de vestimentaţie. Majoritatea ţinutelor pe care le-ai purtat în timpul verii se pot adapta cu uşurinţă şi în sezonul rece. Iată 7 piese vestimentare în tendinţe care pot fi îmbrăcate şi toamna.
1. Rochia

Simplă sau cu imprimeuri, lungă ori mini, rochia rămâne o piesă vestimentară de bază indiferent de sezon. Aşadar poart-o şi în această toamnă combinată cu dresuri groase, cizme din piele întoarsă şi jachete casual. Poţi opta pentru sacouri cambrate sau geci scurte din piele, la modă în acest sezon.












2. Fusta maxi

Fusta lungă este hitul sezonului. Podiumurile internaţionale au fost invadate de fuste maxi vaporoase în culori calde. Alungesc silueta şi conferă un plus de eleganţă oricărei ţinute. Se poartă atât ziua, cât şi seara asortate cu încălţăminte înaltă.

3. Tricoul casual

Cu siguranţă, tricoul este şi va rămâne un articol de îmbrăcăminte versatil şi extrem de util. Este disponibil într-o gamă largă de modele şi culori, menit să împace cât mai multe stiluri şi preferinţe în materie de vestimentaţie.

4. Camaşa

Cambrată sau de inspiraţie masculină, cămaşa se poate transforma într-o piesa vasetimentară deosebit de sexy. Renunţă la modelele prea transparente sau încărcate cu printuri florale şi păstrează în garderobă camaşile în culori uni, care pot face trecerea dintre sezoane.

5. Pantalonii scurţi

Pantalonii scurţi îţi vor conferi un plus de sex-appeal, deoarece în sezonul rece poţi să-i porţi cu cizme înalte şi dresuri opace. Păstrează în dulap pantalonii confecţionaţi din stofă sau denim şi combină-i cu topuri colorate  sau camăşi în carouri. 

6. Fusta cu volane

Volanele rămân în trend şi în sezonul de toamnă. Fustele cu volane se potrivesc foarte bine cu botine înalte sau cizme din piele întoarsă în stil cowboy. În partea de sus poartă topuri cu mânecă lungă sau cardigane tricotate. 

7. Vesta

Vesta este un accesoriu vestimentar extrem de versatil. Dacă în sezonul cald ai purtat-o cu rochii maxi ori maiouri, toamna asorteaz-o cu tricouri casual sau camăşi office. 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates