Social Icons

miercuri, 12 octombrie 2011

Twilight Make-up: machial inspirat de Alice Cullen

Seria Twilight a lansat trenduri interesante în vestimentaţie dar şi în machiaj. Tenul deschis şi ochii puternic evidentiaţi au devenit o tendinţă în frumuseţe. Bineînţeles, buzele pale, trandafirii echilibrează imaginea desprinsă din poveste. Optează pentru o variantă mai accesibilă a acestui tip de make-up, potrivită atât în timpul zilei dar şi seara. Iată paşii pe care trebuie să-i urmezi pentru un machiaj în stilul lui Alice Cullen din Twilight:
Tenul deschis, cu aspect mat este definitoriu pentru vampirii din seria Twilight. Adaptează această trăsătură chipului tău fără să laşi impresia unui aspect artificial. Înainte să aplici fondul de ten hidratează-ţi foarte bine faţa cu o cremă nutritivă. Foloseşte şi un primer, apoi întinde fondul de ten foarte bine pe faţă, pe gât. Dacă ai un produs foarte închis la culoare îl poţi deschide cu câteva nuanţe amestecându-l cu un fond de ten mai deschis.











Corectează imperfecţiunile cu un baton corector crema roz. Întinde-l foarte bine cu o pensulă, astfel încât să fie uniformizat perfect cu fondul de ten. Finisează aspectul chipului cu o pudra translucidă. Pentru machiajul pleoapelor amestecă două farduri: unul bej şi altul mai deschis cu două nuanţe. Creează umbre în coltul exterior cu ajutorul unui fard maro. Conturează discret şi pleoapa inferioară. Conferă privirii un plus de expresivitate utilizând şi un tuş negru pentru contur. Defineşte privirea cu două straturi de mascara.
Optează pentru un fard de obraz maro nesidefat. Blush-ul va completa restul machiajului în ton discret. Privirea trebuie să fie cât mai expresivă, aşadar subliniază şi sprâncenele cu un creion moale. Colorează buzele cu un ruj rşsu stins şi întinde-l atent cu o pensulă specială. Pentru un plus de luminozitate, aplică pe mijlocul buzei inferioare un strat fin de gloss transparent.

Pentru mai multe detalii, urmăreşte filmuleţul de aici: 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates