Social Icons

joi, 3 noiembrie 2011

''Un sărut la miezul nopţii'' de Eloisa James


















Anul apariţiei: 2011
Autor: Eloisa James
Editura: Litera


         Domnişoara Katherine Daltry nu crede nici în basme, nici în finaluri fericite. Obligată de mama ei vitregă să participe la un bal, Kate cunoaşte un prinţ...iar faptul că nu-l tratează ca pe un Făt-Frumos dă naştere unei atracţii irezistibile între ei. Numai că prinţul este promis unei alte femei, o prinţesă care, prin statutul ei social, l-ar ajuta să-şi împlinească ambiţiile. Gabriel o place pe logodnica lui, dar nu o iubeşte. Deşi ar trebui să-i facă curte viitoarei sale mirese, el o urmăreşte pe frumoasa Kate, cea plină de calităţi, dar foarte săracă, şi care, în plus, refuză să-i dea atenţie. În pofida prezenţei unei naşe binevoitoare şi a unui condur de sticlă, de data aceasta destinul conspiră pentru a distruge şi cea mai mică şansă de fericire pentru Kate şi Gabriel. Dar un sărut la miezul nopţii poate schimba totul...
         Seria Vieţi împlinite continuă cu o nouă poveste romantică, în care Frumoasa întâlneşte Bestia şi experimentează Atingerea dragostei.
         Absolventă de Harvard, cu un masterat în filosofie la OxfordUniversity şi un doctorat la Yale, Eloisa James este una dintre cele mai apreciate scriitoare americane de literatură romantică. Cărţile ei au fost publicate în cincisprezece ţări. Nouăsprezece dintre romanele sale de dragoste s-au aflat în topul New York Times al celor mai bine vândute cărţi, în vreme ce topul USAToday a numărat şaisprezece titluri semnate Eloisa James.

         O puteţi comanda de pe Prăvălia cu cărţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates