Social Icons

duminică, 4 decembrie 2011

Afla cum iti poti ingriji pielea eficient pe durata iernii

Sa iti mentii pielea hidratata pe parcursul iernii se poate dovedii o adevarata provocatoare si este neplacut atunci cand iubitul te ia in brate sa simta o piele aspra si uscata.
Afla cum iti poti ingriji pielea eficient pe durata iernii
Se stie ca pielea se usuca mai repede si devine mai sensibila in anotimpul rece. Nu e nimic ciudat daca ti se intampla si tie, e doar una dintre consecintele diminuarii umiditatii ambientale.
Ca sa ai o piele frumoasa si seducatoare orice ai purta, iata ce iti recomandam.
  •  Daca pielea ta deja a devenit foarte uscata, schimba sapunul tau actual cu unul ultrahidratant sau unul pentru piele foarte sensibila, cum sunt cele pentru bebelusi, sau cele pe baza de apa termala pe care le gasesti in farmacie.
  • Numarul de bai trebuie diminuat, la fel ca si durata lor. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa te mai speli in fiecare zi, ci inseamna ca ar fi bine sa eviti sa faci baie in cada si sa te rezumi la dusuri de cateva minute.
  • Nu te spala cu apa fierbinte, chiar daca iti este frig si ai vrea sa te incalzesti, deoarece se altereaza si mai mult stratul hidrolipidic al pielii si ea se va usca si mai repede.
  • Imediat dupa dus, foloseste o crema grasa de corp care iti va oferi necesarul de hidratare.
  • In loc de creme poti folosi si uleiuri naturale cum ar fi cel de masline, cel de ulei de struguri sau de migdale lungi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates