Social Icons

joi, 29 decembrie 2011

Cum sa scapi rapid de durerile de burta

Durerile de burta, fie ca este vorba de gaze, constipatie sau sindromul colonului iritabil, sunt probleme frecvente, mai ales in viata femeilor, dar expertii citati de health.com spun ca aceste suferinte au remedii simple si rapide.  
Cum sa scapi rapid de durerile de burta
Probiotice: Probioticele sunt o raza de speranta pentru cei care sufera de sindromul colonului iritabil. Majoritatea celor care au aceasta afectiune, ce se manifesta prin constipatie, dureri abdominale sau diaree, sunt femei.

Beti ceai: O cana cu ceai cald de menta poate face minuni, caci ajuta muschii stomacului sa se relaxeze. Un efect calmant au si uleiurile de menta, care au ajutat mai multe persoane care sufera de sindromul colonului iritabil.

Plimbarile - chiar daca miscarea fizica ar parea ultimul lucru la care o persoana care sufera de dureri de burta se gândeste. Cu toate acestea, o plimbare de 10-15 minute ar putea face minuni, spune gastroenterologul Robynne Chutkan, fondatorul Digestive Center for Women in Chevy Chase, Maryland. Potrivit acestuia, intestinul are de suferit din cauza sedentarismului, acest fapt provocând crampe si constipatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates