Social Icons

marți, 24 ianuarie 2012

Crema, demachiant, gloss, scrub - toate într-un singur ingredient minune! Ştii care este?

Îl foloseşti deja de fiecare data când te dai cu crema sau cu ruj, pentru că majoritatea acestor produse îl conţin. În stare naturală, însă, va face minuni pentru buzele, pielea şi genele tale!
 Vaselina cosmetică este un ingredient natural, lipsit de conservanţi şi chimicale, pe care îl găseşti la orice farmacie. Multe modele şi actriţe spun că o folosesc în rutina zilnică, iar medicii dermatologici o recomandă atât pentru hidratarea, cât şi pentru îngrijirea pielii.
Iată câteva dintre beneficiile ei fantastice:
Pentru buze
În loc să foloseşti un balsam de buze scump, care conţine cine ştie câte chimicale şi conservanţi, protejează-ţi buzele şi menţine-le perfect hidratate, indiferent de temperatură, cu un strat subţire de vaselina. Nu doar că vei avea nişte buze moi şi catifelate, lipsite de inesteticele “cojite”, dar buzele tale vor avea şi un luciu plăcut, natural.
Pentru ten
Seara, după ce te demachiezi, poţi înlocui crema din comerţ cu vaselina cosmetic. Aplică vaselina cu mişcări circulare pe obraji şi maseaz-o până pătrunde în piele. Vei descoperi că vaselina are o acţiune de hidratare a epidermei asemănătoare oricărei creme scumpe. Singurul caz în care nu îţi recomandam acest produs este cel în care ai tenul gras.
 Pentru gene
Un alt beneficiu al vaselinei este că ajută la regenerarea şi îndesirea genelor dacă o utilizezi regulat seară de seară, acţionând asemenea uleiului de ricin. După ce te demachiezi, aplică vaselina pe gene cu o periuţă spălată de rimel sau cu un beţişor de urechi.
Pentru piele
Amestecă în palmă vaselină cu sare de mare sau zăţ de cafea şi masează-ţi viguros tot corpul. Vei îndepărta astfel celule moarte de la suprafaţa pielii, iar aceasta va rămâne fină, curată şi hidratată. Intră apoi în dus şi clăteşte-te. După duş poţi folosi puţină vaselină ca unguent pentru genunchi, călcâie sau coate sau alte zone în care pielea este foarte uscată. 
În loc de demachiant
Că tot vorbeam mai sus despre demachiere, vaselina poate să suplinească cu gratie acest produs, mai ales în cazul demachierii zonei din jurul ochilor. Vaselina lasă pielea lipsită de impurităţi şi, în plus, hidratată. Dacă demachiantul tău obişnuit te ustură, vaselina nu intră în ochi şi nici nu irita pielea sensibilă. O adevărată binecuvântare!
În loc de bază de machiaj
Poţi înlocui baza de machiaj a ochilor cu, ai ghicit, puţină vaselină! Întinde un strat subţire pe pleoape, după care aplica fardul. Vei obţine un luciu sexy, dar şi o fixare de durată!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates