Social Icons

joi, 12 ianuarie 2012

Cum iti alegi peria de par in functie de necesitati

Pentru a-ti mentine parul sanatos si stralucitor ai nevoie nu numai de produse de ingrijire revolutionare, dar si de instrumente de calitate. Orice femeie care se respecta si se ingrijeste isi doreste o perie de calitate. Cum o alegi? Raspunsul este simplu – in functie de necesitatile impuse de tipul de par. Iata ce trebuie sa stii.
Cum iti alegi peria de par in functie de necesitati
1. Peria cu gauri de ventilatie. Plata sau circulara aceasta perie este perfecta pentru femeile care se coafeaza singure acasa.
Cea plata este perfecta pentru intins parul, in timp ce cea circulara este ideala pentru volum sau onduleuri delicate. Gaurile de ventilatie permit o circulare mai buna a aerului cald emanat de feon, ceea ce face ca parul tau sa se usuce mai repede. Asa ca, daca dupa baie vrei sa iti usuci si sa iti aranjezi parul rapid, aceasta este peria ideala.
2. Peria patrata, lata. Aceasta perie, mai ales daca perii sunt din par natural, este ideala pentru parul fin care se incurca la varfuri. Daca perii sunt moi, este utila si persoanelor care au scalpul sensibil, sau parul fragil.
3. Peria rotunda mare. Parul lung, rezistent si plin de volum este visul oricarei femei. Pentru asta ai nevoie de o perie rotunda mare cu perii facuti din material sintetic combinat cu par natural. Aceasta combinatie iti va face parul mai disciplinat si mai stralucitor. Daca ai nevoie de volum, sau daca iti doresti varfuri usor ondulate aceasta perie este ideala.
4. Peria cu dinti din lemn. Este peria pe care orice femeie trebuie sa o aiba. Este ideala pentru parul ud, care este foarte fragil, deoarece descurca foarte bine si nu este agresiva cu firul de par.
5. Peria cu peri de par de porc mistret. Este o perie ceva mai scumpa, dar este o adevarata minune. Desi perii sunt rigizi, nu sunt agresivi cu firul tau de par, dimpotriva, protejeaza firele fragile. Este o perie care te ajuta sa castigi volum si nu contribuie la electrizarea firelor de par. Totodata, perii din par de porc mistret stimuleaza circulatia sangelui la nivelul scalpului si curata pielea capului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates