Social Icons

marți, 17 ianuarie 2012

Cum te face oţetul de mere mai frumoasă

Oţetul de mere poate fi considerat un adevărat produs minune pentru frumuseţe. Deşi industria cosmeticii a devenit mult mai sofisticată în ultimele decenii şi nu mai foloseşte  astfel de ingrediente, trebuie să ştii că oţetul de mere este un ingredient 100% natural care te poate ajuta în tratamentele cosmetice de acasă sau în rezolvarea diferitelor probleme. Iată cum te ajuta oţetul de mere să fii mai frumoasă.
1. După exerciţii fizice
Exerciţiile fizice intense duc la o acumulare de acid lactic în organism, ceea ce se traduce printr-o oboseală extremă. Aminoacizii din oţetul de mere funcţionează exact ca un antidot pentru aceasta problemă. Mai mult, oţetul de mere conţine potasiu şi enzime care te ajută să scapi de senzaţia de oboseală şi astfel poţi face mai multe exerciţii fără să te simţi obosită. Adaugă o lingură de oţet de mere la un pahar de apa şi vei obţine un elixir energizant.  
2. Dinţi mai albi
În loc de apă de gură, poţi folosi apă cu adaos cu oţet de mere. Oţetul de mere curăţă dinţii de pete şi omoară bacteriile din gură. După ce ai făcut gargara cu aceasta soluţie, spală-te pe dinţi cu pasta ta obişnuită.
3. Păr mai strălucitor
Adaugă o lingură de oţet de mere într-o sticlă de apa minerală de un litru şi clăteşte-te pe păr, după ce te-ai spălat cu şamponul tău obişnuit. Oţetul în combinaţie cu apa  minerală îţi va face părul mult mai strălucitor.
4. O siluetă de invidiat
Oţetul îţi stimulează metabolismul şi arderea grăsimilor. O lingură de oţet adăugată la salată este suficientă pentru a te bucura de beneficiile oţetului. Consumă în fiecare zi o lingură de oţet, pentru a scăpa de grăsimile nedorit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates