Social Icons

marți, 14 februarie 2012

Soluţii pentru o zi fabuloasă de Sfântul Valentin chiar dacă nu ai iubit

         E minunat să îţi petreci sărbătoarea de Sfantul Valentin alături de persoana iubită, dar dacă se întâmplă să nu fii cu cineva în această perioadă, toată atmosfera romantică din magazine, filmele de la TV şi chiar fericirea celor apropiaţi par mai mult surse de nefericire şi de depresie. Cum treci peste această perioadă fără lacrimi şi fără să te îngraşi de la prea multă ciocolată? Simplu! Te ajută prietenii! Iată cum!
         Cu prietenele la salon. Chiar dacă nu ai o întâlnire romantică de Sfântul Valentin, asta nu înseamnă că nu trebuie să te aranjezi. Imaginează-ţi că ai fi avut un iubit şi că ar fi trebuit să îi iei un cadou. Pune banii deoparte, ia-ţi prietenele şi mergeţi la un salon de înfrumuseţare. O nouă coafură sau măcar o manichiură profesionistă îţi va prinde bine. În plus, compania va face totul mai agreabil.
         La dans. Dacă ai prieteni anti - Sfântul Valentin, plănuiţi împreună o seară de ieşit la dans. Astfel, ai ocazia să cunoşti pe cineva nou sau cel puţin să te distrezi excelent.
         Încearcă ceva nou şi du-te la o întâlnire cu un necunoscut. Roagă-ţi o prietenă să te cupleze cu un prieten de-al ei, eventual unul pe care încă nu îl cunoşti. S-ar putea să îţi faci un nou iubit sau un nou prieten.
         O comedie spumoasă. Dacă tu şi ceilalţi prieteni nu ştiţi ce să faceţi de Sfântul Valentin, şi vreţi să scăpaţi de inimioare şi fundiţe, o comedie spumoasă s-ar putea să vă prindă bine. Programaţi-vă o seară de filme amuzante, un castron mare de floricele şi ceva dulce şi va fi o seară perfectă.
         O seară cu cea mai bună prietenă. Cine a zis că Sfântul Valentin este o sărbătoare numai pentru îndrăgostiţi? Este o zi a iubirii, aşa că dacă şi prietena ta cea mai bună este singură, stabiliţi să vă petrece-ţi ziua sau seara împreună la cumpărături sau la un restaurant la care de obicei nu va permiteţi să mergeţi. Va fi răsfăţul suprem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates