Social Icons

duminică, 5 februarie 2012

Stii sa faci shopping fara sa-ti distrugi bugetul ?

         Trebuie sa recunoastem ca atunci cand mergem la cumparaturi, nu intotdeauna ne intoarcem acasa multumite. Citeste lista noastra cu cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile la cumparaturi si vezi daca te regasesti in portretul amatoarei ghinioniste de cumparaturi si vezi ce ar trebui sa faci pentru cumparaturi care sa te multumeasca.
Stii sa faci shopping fara sa-ti distrugi bugetul ?
         Nu incerca sa te convingi ca o anumita tinuta te avantajeaza numai pentru ca e ceva la moda. Sa fim realisti ! Exista doar doua tipuri de haine: cele care iti vin bine si cele care nu. Alege-le mereu pe cele din prima categorie, chiar daca nu sunt neaparat in voga.

         Cand mergi la cumparaturi cu prietenele tale, aminsteste-ti ca faceti acest lucru deoarece e amuzant. Nu intra in competitie cu ele. Nu iti cumpara unele lucruri doar pentru ca lor le plac sau pentru ca si ele si-au cumparat ceva asemanator.

         Daca ai iesit la cumparaturi ca sa iti cauti o rochie de seara, nu uita sa iti aduci cu tine si pantofii pe care intentionezi sa ii porti, ca sa ai o vedere de ansamblu asupra tinutei tale.

         Nu iti cumpara pantofii in care nu te simti comod, chiar daca sunt superbi. In final, o sa cheltui si banii si nici pantofii nu ii vei putea purta.

Nu cumpara ceva care nu se potriveste in garderoba ta, numai pentru ca are un pret atractiv.
E o risipa de bani si de spatiu in dulap.

         Nu cumpara din impuls. Intreaba-te unde si cu ce altceva din garderoba ta vei purta obiectul pe care intentionezi sa il cumpari. Daca nu esti sigura ca iti place ceva cu adevarat, nu te grabi sa achiti…mai gandeste-te pana la finalul sesiunii de cumparaturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates