Social Icons

vineri, 23 martie 2012

Cinci sfaturi de moda ca sa arati impecabil in orice situatie

In momentul in care vine vorba despre moda, toata lumea crede ca se pricepe, dar in realitate lucrurile nu stau deloc asa. In general ne concentram atat de mult pe piesele de baza ale tiuntei, incat uitam de accesorii.
Cinci sfaturi de moda ca sa arati impecabil in orice situatie – GALERIE FOTO
1. Bijuterii nu sunt singurele elemente care intra la capitolul accesorii - Sigur, bijuteriile sunt o modalitate usoara de a da unei tinute aspectul dorit. Pantofii si gentile sunt cel putin la fel de importante ca si bijuteriile. Gandeste-te cat de diferita este o tinuta alcatuita din jeans si tricou la care accesorizezi incaltari sport, fata de aceleasi elemente la care adaugi pantofi cu toc.


2. Prea multe accesorii - Desi moda actuala permite sa porti cat mai multe coliere, combinatii de bratari si cercei cat mai mari, totusi nu este cazul sa porti toate aceste trei elemente in acelasi timp, pentru ca risti sa arati fix ca un pom de Craciun. Daca alegi sa porti mai multe bratari, nu iti mai pune si alte bijuterii, nici macar un inel. Asta pentru ca accentul sa cada pe o singura parte a tinutei.

3. Accesorii de calitate
– Mai ales cand vine vorba despre pantofi, genti si curele, este obligatoriu sa fie de calitate buna. Motivele sunt nenumarate; sunt elementele care atrag toate privirile, se vede imediat daca sunt ieftine si mai ales de calitate proasta, iar daca sunt imitatii, atunci lucrurile sunt chiar fara remediu.

4. Jacheta este un element aparte al oricari tinute
– Multi stilisti sunt de parare ca jacheta este un element important pentru o tinuta, chiar si cand vine vorba despre lunile calduroase de vara. Asta pentru ca mai ales cele care au talia marcata sunt flatante pentru orice tip de silueta.

5. Daca ai curaj si stapanesti cateva notiuni de baza in moda, poti trece la nivelul urmator si sa incerci cateva elemente mai extravagante. Palariile si ochelari pot fi modalitati excelente de a da un farmec aparte tinutei tale. Atentie insa, sansele de a gafa si de a cadea in ridicol sunt destul de mari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates