Social Icons

duminică, 27 mai 2012

Ce trebuie să faci ca să îţi crească părul mai repede

Se poate cu adevărat să îţi faci părul să crească mai repede? Răspunsul e greu de dat, pentru că viteza de creştere a părului stă de fapt în gene. Totuşi, anumiţi factori încetinesc viteza de creştere naturală a părului şi ceea ce poţi face, este să „lucrezi” aici. Află ce factori fac ca părul tău să nu se "dezvolte" la capacitate maximă:
1. Alimentaţia. Este bine de ştiut că ceea ce mănânci afectează felul în care arăţi şi implicit modul în care arată părul tău. Dieta ta ar trebui să conţină peşte, nuci, fructe şi produse cât mai naturale. Dacă ţii un regim foarte strict, ar fi bine să compensezi lipsurile din alimentaţie cu o serie de vitamine şi minerale care să aducă aportul necesar pentru părul şi unghiile tale. Este extrem de important, aşa cum ai auzit de nenumărate ori, să bei suficientă apă. 
2. Îngrijirea greşită a părului. Dacă te speli mult prea des pe cap sau nu te clăteşti suficient, părul tău va reacţiona. Este foarte important să ştii dacă părul tău se îngraşă foarte repede sau se usucă uşor, pentru a alege produsele potrivite tipului tău de păr.
3. Foloseşte şampoanele şi produsele de îngrijire organice, pentru că măcar aşa vei reduce din numărul de chimicale care ajung în contact direct cu pielea capului.
4. Nu exagera cu spălatul pe cap– ştim că îţi doreşti să ai un păr cât mai frumos şi că în momentul în care ţi se îngraşă puţin părul, mai ales bretonul, imediat te duci sub duş, dar nu este bine să te speli zilnic pe cap pentru că în felul acesta nu rezolvi problema, ci doar o înrăutăţeşti. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates