Social Icons

duminică, 6 mai 2012

Cum scapi de semnele lăsate de acnee


Din păcate, foarte multe femei se confruntă cu această problemă care le poate da peste cap viaţa – acneea. Nu numai că faţa ne este invadată de coşuri, dar, dacă ele nu sunt tratate corect, ne putem alege cu semne permanente.
Cum facem să scăpăm de aceste semne lăsate de acnee? Iată câteva posibile soluţii!
De ce ne rămân semne? Dermatologii nu ştiu exact de ce. Istoricul medical al familiei  se pare că are de-a face cu asta, aşa că este posibil ca tendinţa pielii de a fi profund afectată de acnee este înscrisă în gene. Acnea severă poate lăsa semne, aşa că este important să te ocupi de această problemă. Ce putem face? Putem lua în considerare un tratament naturist eficient. Unul dintre aceste tratamente este cel cu aloe, care aduce multe beneficii pielii. Aloe lasă o peliculă protectoare şi antibacterian la suprafaţa pielii, ceea ce ajută epideramă să se regenereze şi să se protejeze de alte eventuale infecţii. Secretul succesului acestui tratament constă în aplicarea imediată a unui gel sau a unui suc natural de aloe pe coşuri. În felul acesta ele se vor vindeca fără să lase semne.

Microdermoabraziune. Este o procedură medicală care elimină primul strat al pielii. Atenţie, acest tratament se face numai ajutorul unui dermatolog de încredere. Este o procedură care te ajută să scapi de semnele lăsate de acnee, dar şi de coşuri sau riduri. 
Tratament cu laser. Dacă semnele lăsate de acnee sunt adânci şi chiar au devenit pentru tine un complex, poţi încerca un tratament cu laser care diminuează considerabil cicatricele şi ajută la reînnoirea celulelor pielii. 
Dacă suferi de acnee severă este obligatoriu să mergi regulat la dermatolog şi să încerci un tratament care să îţi păstreze pielea cât mai frumoasă şi mai curată. 

Un comentariu:

Andreea spunea...

Eu stiam de un tratament de fata Zineryt,din cate am inteles este destul de scump dar daca iti face ceva gen reteta ai reducere si stiu din surse sigure ca este bun,sincer eu nu am avut nevoie si sper sa nici nu am,iar pentru urme sunt anumite tratamente cu laser la saloanele de infrumusetare sau cabinetele pentru medicina estetica

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates