Social Icons

luni, 21 mai 2012

Gala Stories (10): Law are patru poveşti


Se numeşte „Jurnalul unei fete moarte”, este terminat. Rezumat: „Anna Brandon dispare brusc şi este găsită moartă în pădure iar poliţiştii spun că a fost ucisă de animalele sălbatice. Chloe, cea mai bună prietenă a ei, suferă mult şi nu-şi poate explică cum de nu mai este printre ei. Înainte să plece părinţii Annei, îi dau lui Chloe jurnalul fetei lor moarte. Ce va găsi Chloe acolo o va marca pe viaţă.” 
Îl găsiţi aici.

Se numeşte „Fantoma visurilor mele”. Rezumat: „Este vorba despre o fată, care până la vârsta de 17 ani a trăit o viaţă normală. Într-un nou oraş, cu oameni noi, cum se va descurca ea? Mai ales atunci când visează o fantomă?” 
Îl găsiţi aici.

Se numeşte „Jurnalul nemuritorului”. Rezumat: „În această poveste este prezentată viaţa vampirului Chace Westwick, de la transformarea sa în vampir încolo.” 
Îl găsiţi aici.

Se numeşte „Căderea unui înger”. Rezumat: „Viaţa-i divină pentru Vivian. Şi asta în sensul propriu al cuvântului. Locuieşte în Ceruri, lângă nori. Este un Înger. Asta până când va trebui să Cadă ca să-şi împlinească Destinul - Acela de a fi cu un muritor. Ajunsă pe Pământ, cum se va descurca ea? Fiind Înger, încă are anumite puteri. Ce va face când cineva i le va descoperi? Cineva care nu are legătură cu Destinul sau...cineva care a intrat pe nevrute. Va putea Vivian să reziste într-o lume nouă? Sau va trebui să se întoarcă? Păcat că nu poate...”
Îl găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates