Social Icons

vineri, 18 mai 2012

Paparazzi şi vedete (3)



„Reputaţia e o născocire proastă şi falsă: dobândită adesea fără merit şi pierdută fără nici o vină. ” de William Shakespeare
Haideţi să vedem ce au mai făcut vedetele în ultima vreme.



Jane Fonda, sexy la 74 de ani într-o rochie cu iluzie optică
Jane Fonda continuă să impresioneze pe covorul roşu de la Cannes. Dacă în prima zi a festivalului, actriţa a purtat o rochie roz mulată, în cea de-a doua a ales să-şi subţieze şi mai mult corpul, cu o creaţie Stella McCartney. Jane Fonda îşi sfidează din plin vârsta. La cei 74 de ani ai săi, actriţa are o siluetă de invidiat şi nu ezită să poarte rochii mulate, de adolescentă. Secretele ei? Sportul şi... sexul.  "Am 74 de ani, dar viaţa mea sexuală n-a fost niciodată mai înfloritoare." a declarat Jane Fonda fără inhibiţii.  Ea se simte mult mai fericită acum decât în tinereţe: "Nu am fost prea fericită, de la pubertate până la 50 de ani. Cu cât eşti mai în vârstă, cu atât e mai greu să te vindeci de bulimie. Aveam o carieră, câştigam premii, aveam o familie".



Nicole Scherzinger era cât pe ce să rămână în lenjerie intimă la premiera Man In Black 3
Era de aşteptat ca Nicole Scherzinger să vrea să iasă în evidenţă la premiera primului ei film. Dar vedeta ar fi trebuit să practice mersul şi coborâtul scărilor în rochia ei foarte despicată înaintea marelui eveniment, pentru că era cât pe ce să rămână în lenjeria intimă. Fosta membra a Pussycat Dolls a optat pentru o superbă rochie neagră Cengiz Abazoglu, cu un şliţ extrem de lung pe piciorul drept, pentru premiera britanică a peliculei “Man In Black 3”. Înainte de a intra în interiorul cinematografului, cântăreaţa a trebuit să coboare câteva scări, element pe care, cu siguranţă, nu l-a luat în considerare. Deşi a fost susţinută tot timpul de iubitul ei, pilotul de curse Lewis Hamilton, Nicole a dezvăluit mai multă piele decât a intenţionat, în timp ce încerca să coboare elegant scările. Chinurile vedetei nu s-au oprit însă aici. Odată ajuns pe covorul roşu, vedeta a fost călcată pe trena rochiei de unul dintre membrii staff-ului, iar despicătura astfel creată a lăsat să se vadă lenjeria intima de culoare neagră. Deşi probabil Nicole a fost stânjenită de acest moment, a fost toată numai zâmbete şi a depăşit cu brio gafa. Cântăreaţa şi-a accesorizat rochia buclucaşă cu o pereche de pantofi Giuseppe Zanotti cu toc foarte înalt, un ruj roşu provocator, mai multe inele de cocktail masive şi o pereche de cercei statement. Cel mai important accesoriu a fost însă cu siguranţă braţul arătosului ei iubit, care n-a avut ochi decât pentru ea. 

Jennifer Lopez, cu posteriorul la vedere în VOGUE
Jennifer Lopez a realizat un pictorial senzaţional în costum de baie pentru revista Vogue. Actriţa americană, care în aceste zile îşi promovează cel mai nou film, "What To Expect When You're Expecting", a recunoscut că face multe eforturi pentru a fi în formă maximă. J-Lo este o împătimită a fitness-ului şi este ajutată pentru a fi în cea mai bună formă de antrenorul personal al starurilor, Tracey Anderson. "Face parte din jobul meu. Nu vreau să creadă nimeni că este uşor. Îţi ia mult timp şi este greu. Ecranele HD imense nu sunt prietenul nimănui", a declarat vedeta. Jernnifer Lopez este dipusă să renunţe la cele  15 milioane de euro pe care le primeşte de la American Idol, pentru a se concentra mai mult pe viaţa personală şi celelalte proiecte în care este implicată. Un prieten apropiat al artistei a spus că aceasta este “pur şi simplu mult prea ocupată” ca să mai facă faţă şi la American Idol, motiv pentru care se gândeşte serios să renunţe. “Acesta este al doilea an pentru mine la American Idol, nu ştiu dacă mai reuşesc să stau şi pentru al treilea sezon. Nu vreau să pierd alte lucruri importante din viaţa mea. Acum copiii mei au crescut, au nevoi speciale, trebuie să îi duc la şcoală...deci chiar nu ştiu ce o să fac”, a spus Jennifer Lopez în emisiunea lui Ellen DeGeneres.


Donna Summer, regina muzicii disco, a murit la 63 de ani
Cântăreaţa americană de disco Donna Summer a decedat, în contextul în care suferea de cancer, informează site-ul TMZ, citat de Fox News. Donna Summer, 63 de ani, de cinci ori laureată a Premiilor Grammy, a dominat topurile muzicale americane în anii 1970, cu hituri precum "Last Dance", "Bad Girls" sau "Hot Stuff". În anii 1980, s-a remarcat cu melodii având tente feministe precum "She Works Hard for the Money" sau cântece de dragoste precum "This Time I Know It’s for Real". Donna Summer, considerată "regina muzicii disco", suferea de cancer. Se pare că Donna îşi ascunsese foarte bine boala, cei care au văzut-o recent spunând despre ea că arată chiar foarte bine.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates