Social Icons

vineri, 4 mai 2012

Vrei ten de porţelan şi corp de nimfă? Află cele 4 secrete de frumuseţe ale chinezoaicelor


Chinezoaicele sunt cunoscute pentru tenul lor impecabil, părul des şi strălucitor şi siluetele zvelte. Îţi dezvăluim câteva dintre secretele lor de frumuseţe, pe care le poţi aplica şi tu.
Pielea de porţelan
Pielea perfectă, de porţelan a asiaticelor este un motiv de invidie pentru noi, occidentalele, deşi poate fi obţinută foarte uşor. Chinezoaicele îşi menţin pielea strălucitoare şi catifelată cu ajutorul unei pulberi de perle, făcute din cochiile de scoică zdrobite. Această pulbere cu proprietăţi magice conţine minerale şi aminoacizi, care întârzie apariţia ridurilor şi diminuează acneea, făcând tenul uniform. Chiar dacă la noi nu aveţi de unde cumpăra această pulbere, puteţi găsi creme şi săpunuri de faţă speciale, pe bază de scoici.
Parul luxuriant
Se ştie că pentru a face părul să crească mai repede şi mai bogat, chinezoaicele folosesc uleiul din seminţe de ceai (Camellia oleifera), cu care îşi masează regulat scalpul şi podoaba capilară. În plus, îşi clătesc părul cu rozmarin sau cu ceai verde, pentru a-l ajuta să se cureţe de toxine şi să păstreze proteinele în interiorul firului de păr.
Machiajul impecabil
Aplicarea eyeliner-ului impecabil şi genele false sunt două mici secrete datorită cărora privirea asiaticelor e în acelaşi timp inocentă şi sexy. Asigură-te că trasezi o linie dreaptă, mai subţire în partea interioară a ochiului şi mai groasă în exterior. Cât despre genele false, poţi apela la ele pentru ocazii speciale, cum ar fi petrecerile.
Silueta subţire
Siluetele zvelte ale chinezoaicelor sunt atât rezultatul unei diete sănătoase, bazate pe legume şi orez, cât mai ales rezultatul consumului de ceai în cantităţi mari. Chinezoaicele beau ceai de secole, în special verde şi alb, care conţin numeroşi antioxidanţi, cunoscuţi pentru proprietăţile lor anti-îmbătrânire şi diuretice. 

Un comentariu:

Andreea spunea...

Sincer,eu cred ca o crema pentru ten făcute din cochilie de scoică zdrobita este destul de scumpa,sunt atatea remedii naturiste care poate par stupide dar ajuta,despre par credeti-ma ca un tratament cu ulei de ricin face minuni...plus taiatul varfurilor regulat,in primul rand iti face parul mai ferm..deci nu se rupe/cade iar daca nu se rupe sau cade este clar ca parul devine bogat.Pentru un efect de gene false ajunge un eyeliner si un rimel bun...gen One by One,sau mai stiu eu...

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates