Social Icons

miercuri, 20 iunie 2012

Acesta este finalul epic al lui Twilight: primul trailer pentru Amurg: Zori de Zi II. Bella ajunge cel mai puternic vampir

Summit Entertainment şi Lionsgate au lansat primul trailer oficial pentru ultimul film din seria Twilight ce se va lansa în această toamnă -  Saga Amurg: Zori de zi - Partea II. În această toamnă fanii îşi vor lua adio de la povestea de dragoste care a atras milioane de adolescenţi din lumea întreagă. Franciza fenomen Twilight a ajuns la final iar trailerul lansat astăzi ne arată cum se termina aventurile Bellei şi ale lui Edward. Evenimentele din ultimul film se vor concentra pe pericolele care o pândesc pe Renesmee, fetiţa Bellei şi a lui Edward. Familia Cullen reuneşte o armată de vampiri pentru a o proteja pe aceasta de clanul Volturi condus de Aro (Michael Sheen) şi Jane (Dakota Fanning). Saga Amurg: Zori de zi - Partea II este al cincilea şi ultimul film din seria Twilight, ecranizând a doua jumătate a ultimei cărţi ce continuă povestea cuplului Bella-Edward interpretat de Kristen Stewart şi Robert Pattinson. Producătorii se aşteaptă la încasări mondiale de peste 700 de milioane de dolari ceea ce ar ridica valoarea totală a francizei despre vampiri la peste 3 miliarde de dolari. Săptămână trecută în presa de profil americană au circulat zvonuri ca  Lionsgate plănuieşte un reboot al francizei Twilight. Unul dintre şefii studiourilor a negat informaţia, însă a rămas vag, lăsând de înţeles că pe viitor aceasta idee poate fi luată în considerare: "Nu avem planuri să refacem Twilight, însă o vom sprijini pe Stephenie Meyer dacă va lua această decizie" a declarat acesta. Saga Amurg: Zori de zi - Partea II este cel mai scump film din toată seria şi a beneficiat de un buget de 75 de milioane de dolari. Filmul a fost regizat de Bill Condon.
 Kristen Stewart a spus că este mândră de schimbarea personajului ei în ultimul film, în care fanii vor avea prilejul să o vadă în ipostaza de vampir: "Oamenii ar trebui să fie extrem de încântaţi de transformarea Bellei pentru că acum devine foarte puternică. Până acum a tot fost salvată de alţii, acum e rândul ei să fie cea care salvează. Este foarte puternică" a spus Stewart pentru hollywoodlife.com "Ştiu toate versiunile de vampir şi am încercat să fur câte puţin din fiecare pentru a o înfăţişa pe Bella în această ipostază. Vreau ca ea să fie cel mai tare vampir. Asta aşteaptă toţi fanii, să o vadă pe neîndemânatica Bella transformându-se într-un vampir sexy." Actriţa a mai povestit că prima dată când şi-a dat seama cât de interesantă este transformarea a fost când a filmat o scena în care se lupta cu un leu: "Când am filmat scena în care vânez un leu, mi-am dat seama cât de tare este transformarea ei. Wow, acum chiar joc un vampir". Pentru a fi credibilă, Stewart a purtat lentile de contact, dar acest lucru a fost neplăcut: "Kristen s-a plâns mult mai mult decât am făcut-o eu. A condensat câţiva ani de nemulţumiri în câteva luni" a spus iubitul ei Robet Pattinson. Săptămâna trecută, Stewart, care tocmai a fost numită cea mai bine plătită actriţă din lume, le-a spus celor de la Entertainment Weekly că a îndrăgit mereu personajul Bellei: "Întotdeauna am iubit-o pe Bella. Este o nebunie dacă oamenii cred altceva. Ei cred că nu-mi place Twilight pentru că nu zâmbesc la premieră. Dar zâmbesc. Cred că opinia lor este bazată şi pe lipsa zâmbetului meu de la evenimente" a zis Stewart. Saga Amurg: Zori de zi - Partea II va ajunge în România pe 16 noiembrie.
Trailer:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates