Social Icons

joi, 28 iunie 2012

Cinci locuri noi în care poţi găsi dragostea


Dacă eşti singură de ceva timp, probabil ţi-ai dat deja seama că este destul de greu să cunoşti tot timpul oameni noi. Dacă nu ştii unde ai mai putea găsi marea dragoste. Iată câteva idei noi care ar putea să te ajute.
Cursuri. Iată o idee care te poate ajuta să îţi îmbunătăţeşti relaţia cu tine însăţi, dar şi să îţi găseşti un partener. Gândeşte-te la ce ţi-ar plăcea să înveţi şi înscrie-te la un curs. Poate fi un curs de limbi străine sau de desen. Uită-te cu atenţie în jur, s-ar putea să observi că ai mulţi colegi de clasă foarte drăguţi şi poate împarţi taxiul spre casă cu unul dintre ei şi în felul acesta vă puteţi cunoaşte ceva mai bine.
La sală. Poate nu la aerobic, dar la sala de fitnes sigur vin şi mulţi băieţi drăguţi şi singuri. Chiar dacă nu ai încă silueta perfectă, fii încrezătoare şi zâmbeşte. Cu siguranţă îi vei atrage atenţia preferatului tău.
La un eveniment al unor prieteni. Multe femei refuză să meargă în locuri unde nu sunt mai mulţi cunoscuţi şi e păcat. Poate un prieten are o petrecere cu colegii de serviciu sau te invită undeva alături de prietenii lui. Nu refuza, nu se ştie pe cine ai putea întâlni. 
La film sau la teatru. Chiar dacă ţi se pare un clişeu, mulţi băieţi atrăgători ies singuri în oraş sau alături de alţi prieteni. După film sau piesă puteţi discuta impresii la o cafea.
În excursii. Chiar dacă nu ai un partener, nu înseamnă că nu poţi avea o vacanţă minuantă. Chiar dacă pleci singură sau alături de alţi prieteni, nu înseamnă că trebuie să te întorci la fel. Dacă îţi place cineva, nu ezita să faci primul pas. În definitiv, e posibil să nu îl mai vezi pe tipul respectiv niciodată.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates