Social Icons

sâmbătă, 2 iunie 2012

Cinci tendinţe de vară pe care le poate adopta oricine


În general, regula ne spune că ar trebui să filtrăm tendinţele şi să alegem numai ce ni se potriveşte, însă este la fel de adevărat că unele trenduri sunt potrivite pentru oricine, indiferent de culoarea tenului, de siluetă sau de vârstă.
1. Sandalele cu talpă ortopedică. Unele femei pur şi simplu nu se simt confortabil purtând tocuri şi atunci aceste sandale sunt alternativa perfectă. În plus pot fi suficient de fine şi de elegante încât să se potrivească şi la rochii delicate şi la pantaloni scurţi, dar şi la jeanşi.
2. Fustele maxi. Sunt ideale pentru oricine îşi doreşte ceva uşor de purtat. Pot fi simple sau cu volane şi imprimeuri, aşa că nu trebuie decât să îţi alegi modelul preferat.
3. Bijuterii fine aurii. Aceasta este o vară a extremelor. Pe de o parte se poartă bijuteriile masive, mari şi foarte îndrăzneţe şi pe de altă parte au revenit în tendinţe bijuteriile fine, aurii. Coliere fine la baza gâtului cu un mic medalion, o brăţară subţire sau un inel delicat sunt accesorii perfecte pentru orice ţinută.  
4. Costumele de baie întregi. Sunt preferatele designerilor care au regândit această piesă clasică făcând-o să pară nouă şi atrăgătoare din nou. Indiferent de silueta sau înălţimea ta, nu poţi da greş cu un astfel de costum de baie. 
5. Jacheta din denim. Nimic nu completează o ţinută dintr-o seară răcoroasă de vară mai bine decât o jachetă din denim. Mai scurtă sau mai lungă, XXL sau super slim, nu trebuie să îţi lipsească nici din garderobă şi nici din bagajul de vacanţă. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates