Social Icons

luni, 11 iunie 2012

We can blog it!

Pentru multe femei, locul de muncă reprezintă o altă lume a bărbaţilor. Există nenumărate femei ce au fost victime ale unei experienţe de tip sexist la locul de muncă, în timp ce bărbaţii consideră că discriminarea nu reprezintă deloc o problemă. De multe ori o astfel de problemă este minimalizată chiar de femei care nu au puterea necesară să depună o plângere sau să vorbească cu angajatorul atunci când sunt victimele unor astfel de comportamente. Femeilor le este frică să nu fie ridiculizate sau să nu lase o impresie negativă în faţa superiorilor sau în faţa societăţii. Se spune adesea : „ Femeile au ales să stea acasă” sau „femeile nu au votat femei pe listele de candidaţi“ sau „femeile cresc copiii care urmează să fie bărbaţi”.Atât femeile, cât şi bărbaţii privesc şi percep lumea prin prisma unor scheme de gândire moştenite care dau expresie relaţiilor de putere de gen existente la un moment dat. 
Un bărbat are mai multe drepturi decât o femeie în faţa societăţii. Există meserii în care după prejudecăţile oamenilor doar bărbaţii au dreptul de a profesa, de asemenea femeile ar trebui doar să spele, să calce hainele şi să crească copii. Uneori femeilor le este interzis chiar şi dreptul de a-şi exprima opinia persoanală, fiind considerate „păreri de femeie” ce nu contează pentru bărbaţi. 
Chiar şi în blogosferă există aceste diferenţe, „bloguri de fete” şi „bloguri de băieţi”, unii consideră că există mari diferenţe între ele, că fetele nu se descurcă cu blogurile. 
Susţin blogosfera feminină! Şi consider că toată lumea ar trebui să ştie cine sunt fetele care se ocupă de ele, să vadă adevărata valoare a persoanelor din faţa monitorului şi a muncii lor. Prin campania „We can blog it!” voi încerca să scot la iveală toate aceste lucruri şi sper să am parte de cât mai multă susţinere în această campanie pentru a arăta lumii că şi noi femeile putem face blogging la fel de bine ca bărbaţii.

Am creat două bannere pentru toţi cei care susţin campania „We can blog it!”. De asemenea îi rog pe toţi cei care susţin campania să mă anunţe ca să pun un link spre blogul lor.
 Image and video hosting by TinyPic  
Îl puteţi descărca de aici.
  Image and video hosting by TinyPic
Îl puteţi descărca de aici.

5 comentarii:

Danny spunea...

Ella sunt de acord cu tine in tot ce ai scris mai sus si ma alatur campaniei tale

MaryRose` spunea...

Felicitări pentru ideea undei asemenea campanii. O susţin şi eu pentru toate fetele şi femeile din lumea aceasta.

Anonim spunea...

si eu sunt total de acord cu ceea ce ai spus

Mada spunea...

Ma alatur campaniei :) deci votez pentru :)

Anonim spunea...

Multumesc pentru sustinere Mada!

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates