Social Icons

marți, 17 iulie 2012

Adaptează-ţi machiajul pentru vară! Reguli de care trebuie să ţii cont în noul sezon


Cu toate că nu este recomandat să ne machiem vara, acest lucru pare pur şi simplu imposibil uneori. Dacă nu vrei să renunţi la ritualul tău de înfrumuseţare, trebuie să ţii cont de aceste 6 reguli atunci când aplici machiajul.
1.Foloseşte cremă cu protecţie solară şi renunţă la fond te ten. Vara, fondul de ten îţi poate încărca prea mult pielea şi, în combinaţie cu praful şi cu căldura, rezultatele sunt dezastruoase. Noi îţi recomandăm să încerci o cremă colorată care, nu doar că îţi acoperă micile imperfecţiuni, dar îţi şi protejează pielea de razele solare. Însă dacă nu poţi şi nu vrei să renunţi la fondul de ten, aşteaptă măcar 10 minute după ce te-ai dat cu crema de zi şi abia pe urmă aplică-l.
2. Încearcă să renunţi la pudră. Ca şi fondul de ten, aceasta îţi supraîncarcă tenul. Îţi recomandăm să îţi schimbi obiceiurile de make-up. Foloseşte o cremă hidratantă cu colorant înainte de a te machia, iar apoi aplică iluminator sub ochi pentru un efect radiant.
3. Simulează bronzul. Nu ai apucat încă să te bronzezi? Asta nu înseamnă că pielea ta nu poate să aibă o strălucire arămie. Încearcă o cremă autobrozantă (dar alege culoarea potrivită, altfel rişti să ajungi portocalie) şi foloseşte un blush cu particule bronzante. Faţa ta va radia :)
4. Renunţă la mascara negru. Alege în schimb o nuanţă de maro. Sau, dacă eşti ceva mai îndrăzneaţă, încearcă un rimel colorat. Dacă vrei să îţi colorezi pleoapele, alege nuanţe în tonuri naturale şi cât mai luminoase.
5. Alege o mascara waterproof. Rimel căzut, transpiraţie – nu e chiar cea mai placută imagine, nu-i aşa? Mai ales dacă e vorba de chipul tău. De aceea, îţi recomandăm ca pe timpul verii să treci pe rimelul rezistent la apă. Chiar dacă va fi mai greu atunci când te demachiezi, îţi asigură un confort excelent în timpul zilei.
6. Foloseşte balsam de buze. Buzele sunt printre cele mai afectate de soare zone ale corpului. Aşa că, nu le mai ignora. Foloseşte tot timpul un balsam de buze cu factor de protecţie, fie că apoi alegi să aplici ruj, sau nu.

Un comentariu:

Ice Flower spunea...

Nu obisnuiesc sa ma machiez, cu atat mai putin vara, insa un asemenea "regulament" ca sa-i spun asa cu privire la felul in care este bine sa ne pastram tenul cand vrem sa-l machiem vara, este necesar si destul de usor de realizat, il voi adopta cu siguranta in timpul meu liber :)

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates