Social Icons

vineri, 13 iulie 2012

Ce trebuie să faci pentru un bronz uniform şi de lungă durată


Când spunem vară, soare, ne gândim la bronz. Dar câte dintre voi ştiţi că pentru a obţine un bronz uniform e nevoie de o tehnică anume? Noi vă venim în ajutor cu câţiva paşi uşor de urmat!
Iată prin ce etape trebuie să treci ca să ai un bronz perfect:
1. Exfolierea pielii. Înainte de a vă expune soarelui, asiguraţi-vă că celulele moarte sunt îndepărtate şi că pielea voastră este revigorată. 
2. Hidratarea pielii. Dacă problema exfolierii a fost rezolvată, atunci e timpul pentru hidratare. Pentru a nu arde pielea în procesul bronzării e musai să o hidrataţi, fie că o faceţi cu ajutorul unei loţiuni, fie cu un remediu naturist preparat chiar de voi.
3. Crema de protecţie. Deşi cu toate ne dorim un bronz bine pronunţat, cel mai bine e să-l obţinem treptat. În lipsa cremei de protecţie riscăm să ardem pielea. Este recomandată o cremă cu minim 15% factor de protecţie.
4. Timming. Pentru un bronz uniform pe toată suprafaţa corpului este de dorit să monitorizaţi cât timp vă expuneţi la soare pe o parte şi pe cealaltă. Altfel, riscaţi să expuneţi o partea corpului mai mult decât pe cealaltă şi asta duce la un bronz neuniform.
5. Duşul rece. Nu numai că vă veţi răcori, dar şi pielea voastră vă va mulţumi. Un duş rece e menit să atenueze temperatura pe care o resimte corpul vostru. Pentru un ultim pas, o cremă hidratantă este tot ce trebuie să mai faceţi.

2 comentarii:

Ice Flower spunea...

Sau puteti incerca si cu ulei de masline si consumand multi morcovi. Vitamina A in organism accentueaza pigmentizarea.
In rest, imi place ideea.

Sara Hope spunea...

pe caldura asta nu mai la bronz numi sta mintea:))

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates