Social Icons

marți, 24 iulie 2012

Cinci motive pentru care nu te mai simţi sexy


Toate trecem prin momente în care nu ne mai simţim atrăgătoare sau dezirabile şi asta ne afectează foarte mult, pentru că pentru orice femeie acesta este un aspect esenţial. Dacă nu ai reuşit să identifici motivele pentru care nu te mai simţi atrăgătoare, iată câteva posibile motive.
1. O relaţie care nu a mers. După o relaţie care s-a terminat cu o despărţire dureroasă, este greu să te mai simţi sexy. Nu te îngrijora, ai nevoie de un timp ca să te vindeci. Când această perioadă va trece, va trebuie să faci tot ce poţi ca să îţi recâştigi încrederea de sine.
2. Ai nevoie de o schimbare. Ai aceeaşi tunsoare de ani întregi şi problemele cu tenul nu se rezolvă niciodată. E cazul să iei atitudine şi să faci o schimbare. O nouă tunsoare, un tratament, poate chiar şi un nou look te vor ajuta să îţi recapeţi încrederea şi sentimentul că eşti sexy.
3. Partenerul tău nu e chiar cum credeai. Unii oameni rămân în aceeaşi relaţie disfuncţională foarte mult timp. Faptul că nu eşti fericită în relaţia ta amoroasă va lăsa amprente. Dacă nu eşti mulţumită măcar de felul în care partenerul tău te tratează sau crezi că nu vă potriviţi, atunci e cazul să îi spui adio.
4. Încrederea ta a primit o lovitură puternică. Fie că ai aflat că partenerul te înşeală, fie că ai fost respinsă la un interviu pentru un job sau ai probleme de familie, trebuie să ştii că astfel de situaţii sunt strâns legate de felul în care te raportezi la tine însăţi. Caută sursa problemelor tale şi încearcă să le depăşeşti. Aminteşte-ţi că nu contează de câte ori cazi, ci de câte ori te ridici. Şi nimic nu e mai sexy decât o femeie puternică.
5. Nu te-ai mai răsfăţat de ceva vreme. Când a fost ultima oară când ţi-ai luat un parfum care îţi place mult, un set de lenjerie feminină sau ai petrecut o zi la SPA. Feminitatea este ceva ce trebuie întreţinut, aşa că din când în când încearcă să îţi oferi un răsfăţ, te va face să te simţi foarte sexy. 

Un comentariu:

Ice Flower spunea...

Exact acest lucru vroiam sa-l spun si eu, inca de cand am citit primele doua paragrafe: cand te simti blocata intr-o situatie critica, din care ai vrea sa evadezi si sa redevi plina de vigoare in adevaratul sens al cuvantului, iti trebuie o schimbare, fie ea de natura cosmetica sau emotionala. Ideea e sa vrei sa schimbi ceva la tine.

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates