Social Icons

sâmbătă, 8 septembrie 2012

Cum să-ţi schimbi coafura dintr-o singură mişcare - ultimele tendinţe în materie de accesorii pentru păr


În fiecare  zi ne dorim să purtăm fie un articol de îmbrăcăminte, fie un accesoriu nou pentru a ne evidenţia ţinuta şi pentru a fi în pas cu moda. După cum ştim, accesoriile au un rol important în crearea unui look deosebit, aşa că îşi prezentpm cel mai recent trend al accesoriilor pentru ppr.
Agrafele cu fundiţă - fundiţele sunt la mare căutare anul acesta. O astfel de agrafă  se poate ataşa unei ţinute casual sau casual-chic, oferindu-i  acesteia un aer tineresc şi delicat.
Bentiţa împletită - pentru a scoate din anonimat o ţinută simplă, îţi recomandăm să apelezi la o bentiţă împletită. Asortează culoarea bentiţei cu ţinuta pe care o porţi, dar şi cu nuanţa părului tău.
Agrafele din plastic cu diferite modele - pe lângă  faptul că acestea prind foarte bine părul, sunt haioase şi merg purtate la diferite ţinute şi stiluri.
Bentiţa elegantă - aceasta se poate purta cu o rochiţă neagră, elegantă, atunci când participi la o petrecere sau la un cocktail party. Părul poate fi scurt şi aranjat într-o coafură simplă, chic sau poate fi lung şi aranjat într-un coc sofisticat.
Diadema - este metalică, cu pietre de diferite culori, care vor oferi ţinutei tale un aer elegant şi glam. Părul îl poţi strânge într-un coc lejer sau îl poţi lăsa pe spate. De asemenea, această bentiţă se poate purta şi la o coafură pixie, foarte scurtă.
Bentiţa elegantă cu diferite motive - aceasta poate fi adoptată fie la o ţinută smart, fie la o ţinută casual-glam. Părul îl poţi purta scurt sau poate fi strâns într-un coc sau într-o coadă de cal.
Eşarfa – dintre multele întrebuinţări pe care le poate avea, atunci când o transformi într-un accesoriu pentru păr, îţi poate schimba radical look-ul. O poţi înfăşura în jurul capului în fel şi chip, îţi poţi strânge părul cu ea sau o poţi împleti într-o coadă, cert e că îi vei aduce ceva nou coafurii tale obişnuite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates