Social Icons

sâmbătă, 15 septembrie 2012

Paparazzi şi vedete (12)



"Nu plange pentru că s-a terminat, zâmbește pentru că s-a petrecut." de Gabriel José García Márquez. 


Ce cadou de nuntă i-a făcut Britney Spears lui Justin Timberlake?
Justin Timberlake a primit un cadou-surpriză din partea lui Britney Spears, cu care a avut o relaţie de trei ani. Chiar dacă acum este logodită cu Jason Trawick, Britney Spears a vrut să-i ofere fostului ei iubit un dar special pentru a-i arăta că îşi va aminti mereu de povestea lor de dragoste. Astfel, cântăreaţa i-a oferit lui Timberlake, despre care s-a scris că s-a căsătorit cu actriţa Jessica Biel, un voucher în valoare de 10.000 de lire sterline pentru o săptămână de răsfăţ şi relaxare pe o insulă privată. Totuşi, Britney nu i-a spus nimic logodnicului ei despre acest cadou. ”Jason s-ar face foc şi pară dacă ar afla. Nu are încredere în vechii prieteni ai lui Britney şi este convins că nu este suficient de stabilă emoţional pentru a avea o viaţă normală”, a dezvăluit o sursă apropiată.


Jessica Simpson a postat prima poză cu bebeluşul său

Jessica Simpson a vrut să facă publică prima fotografie cu fiica sa de numai patru luni în care aceasta apare într-un costum de baie. În timpul apariţiei sale la talk show-ul lui Katie Couric, Jessica Simpson a vorbit despre bucuria de a fi mamă pentru prima oară şi despre tatăl fetiţei sale, logodnicul său Eric Johnson, care este "cel mai bun tată din lume" şi se pare că se descurcă mai bine decât logodnica sa la schimbatul scutecelor.
Anna Paquin a devenit mamă pentru prima dată


Actriţa Anna Paquin a devenit mamă pentru prima dată, după ce a născut gemeni în urmă cu câteva zile a anunţat agentul de presă al artistei neozeelandeze, născută în Canada, citat de site-ul revistei People.
"Pot să vă confirm faptul că Anna Paquin şi Stephen Moyer au devenit de curând părinţi de gemeni", au precizat agenţii de presă ai celor doi actori. "Bebeluşii s-au născut cu câteva săptămâni mai devreme, dar sunt sănătoşi, iar părinţii lor sunt copleşiţi de bucurie", au adăugat cei doi agenţi. Aceştia sunt primii copii pentru Anna Paquin, în vârstă de 30 de ani.  Actorii Anna Paquin şi Stephen Moyer s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru serialul "True Blood" - produs şi difuzat de postul HBO - şi s-au căsătorit în august 2010. Stephen Moyer, în vârstă de 42 de ani, are deja doi copii - Lilac, în vârstă de 10 ani, şi Billy, în vârstă de 12 ani - dintr-o relaţie anterioară. Anna Paquin şi-a reluat de curând rolul chelneriţei cu puteri telepatice Sookie Stackhouse, iar Moyer pe cel al vampirului Bill Compton, în cel de-al cincilea sezon al serialului "True Blood", al cărui ultim episod a fost difuzat pe micile ecrane nord-americane pe 26 august. Anna Paquin a primit premiul Oscar la categoria cea mai bună actriţă într-un rol secundar, pentru rolul din filmul "Pianul" (1993), la vârsta de doar 11 ani. Ulterior, actriţa americană a avut roluri convingătoare în filmele "Jane Eyre" (1996), "Amistad" (1997) şi în trilogia "X-men", unde joacă rolul personajului Rogue.
 Lady Gaga plănuieşte o nuntă de poveste la Veneția!
Excentrica artistă a făcut o pasiune pentru Veneţia, fiind convinsă că este locul ideal pentru nunta ei. Lady Gaga le-a povestit prietenilor ei cât de mult şi-ar dori să îmbrace rochia de mireasă la Veneţia şi deja se gândeşte la toate detaliile unei ceremonii romantice. ”Vorbeşte tot timpul despre Veneţia. Va vizita mai multe biserici împreună cu Taylor. Vrea neapărat să se mărite acolo, iar marele eveniment ar putea avea loc foarte curând”, a dezvăluit o sursă din anturajul cântăreţei. Luna viitoare Lady Gaga va susţine un concert la Milano, iar după aceea va începe să caute alături de iubitul ei locul ideal pentru nuntă. Oare Lady Gaga va păşi spre altar chiar în această toamnă?


Mica fashionistă: Harper îşi susţine mama la Săptămâna Modei NY

La cele 14 luni, micuţa Harper Beckham a intrat deja în lumea modei. Alături de tatăl ei, David Beckham, Harper a fost prezentă la prezentarea de modă a mamei sale desfăşurate în cadrul Săptămânii Modei de la New York. În timp ce Victoria a ales să poate o  ţinută all-black pentru a nu distrage atenţia de la colecţia primăvară-vară 2013, Harper a arătat angelic într-o rochie albă şi pantofi negri.

Penelope Cruz trăieşte o tumultoasă poveste de dragoste alături de Emile Hirsch. Actriţa a strălucit la premiera filmului Twice Born
“Twice Born”, cel mai recent film al lui Penelope Cruz a avut premiera în cadrul Festivalului de Film de la Toronto. Actriţa a fost prezentă pe covorul roşu de la premiera filmului “Twice Born” desfăşurată în cadrul Festivalului de Film de la Toronto, unde a atras toate privirile cu decolteul adânc şi rochia despicată provocator. Regizat de Sergio Castellitto, Twice Born este o drama ce spune povestea unei mame, Gemma interpretată de Penelope Cruz, care se întoarce în Sarajevo după 18 ani de la război. Unul dintre cei mai buni actori italieni Sergio Castellitto se întoarce pentru a patra oară în spatele camerelor pentru a da viaţă unei poveşti de dragoste tumultuoase pe care o femeie o retrăieşte din amintiri la întoarcerea în fosta Iugoslavie. Gemma, o femeie italiancă, se întoarce cu fiul său în Sarajevo unde îşi aminteşte de relaţia cu fostului ei soţ, mort în război - un fotograf american - Diego interpretat de Emile Hirsch. Cei doi au fost despărţiţi de alegerile personale şi de un crunt război din Balcani. Filmul se inspiră din cartea "Twice Born" a scriitoarei şi actriţei italiene - Margaret Mazzantini care este şi soţia regizorului Sergio Castellitto. "Faptul că am devenit mamă m-a ajutat şi mai mult să-mi înţeleg personajul" a declarat Penelope Cruz la conferinţa de presă. Actriţa s-a arătat încântată să lucreze la filme din ce în ce mai diverse şi în care sunt implicaţi actori străini:  "La un moment dat,  pe platouri se auzeau 7-8 limbi diferite. Era o nebunie, însă era frumos!" Din distribuţia de la Twice Born mai fac parte Sergio Castellitto, Mira Furlan, Jane Birkin, Saadet Aksoy şi Isabelle Adriani.
Kristen Stewart şi-a impresionat fanii la New York: ce apariţie de senzaţie a avut la vizionarea noului ei film, On the Road

Kristen Stewart a reuşit să impresioneze pe toată lumea la vizionarea filmului On the Road din New York. După ce cu câteva zile înainte părea destul de stânjenită pe covorul roşu, ieri actriţa a avut o apariţie senzaţionala. Kristen Stewart a părut mult mai sigură pe ea la vizionarea filmului ei On The Road din New York, după ce timp de o lună a stat ascunsă de ochii presei, din cauza scandalului dintre ea şi Robert Pattinson. Actriţa de 22 de ani a mai spus la conferinţă de presă că lucrurile vor decurge normal la premiera ultimului film Twilight din noiembrie: "Suntem în regulă, o să fie bine" a spus Stewart atunci când a întrebat-o un fan despre cum va reacţiona când va da ochii cu fostul ei iubit, Robert Pattinson, pentru prima dată de la izbucnirea scandalului. Kristen a mai dezvăluit la Toronto cu câteva zile în urmă ce iubeşte cel mai mult la actorie: "Ceea ce ador la actorie este că nu te prefaci să fii altcineva, ci doar te regăseşti pe tine. Când eram mică ştiam că îmi plac provocările şi această meserie mă pune la încercare de fiecare dată, ador asta" a spus vedeta din Twilight. On the Road  îi are  în distribuţie pe Garrett Hedlund, Sam Riley, Kristen Stewart, însă alături de ei mai apar vedete ca Viggo Mortensen, Kirsten Dunst, Amy Adams sau Steve Buscemi. Filmul este o aventură dramatică ce defineşte generaţia beat, generaţia tinerilor care, trecuţi prin experienţa războiului şi dezamăgiţi de societatea postbelică, au pornit să bată drumurile Americii în lung şi în lat, pentru a cunoaşte şi înţelege lumea în care trăiau. În film Kristen Stewart este Marylou soţia lui Garrett Hedlund (care îl interpretează pe Dean Moriarty) şi are parte de scene topless. Stewart  a spus într-un interviu pentru MTV că se simtă stânjenită să vadă scenele cu ea goală: "Pare o nebunie acum când mă uit. Mă uit şi nu-mi vine să cred că eu sunt în acele scene. Dar cred că orice actriţa întâmpină un astfel de moment în cariera ei. La filmările pentru acest film m-am simţit într-o altă lume şi nu m-am mai gândit la nimic". Până la Festivalul de Film de la Toronto, actriţa nu a venit la nici un eveniment de promovare pentru On The Road, din cauza scandalului care i-a distrus imaginea şi a dus la despărţirea dintre ea şi Robert Pattinson. După ce l-a înşelat cu regizorul Rupert Sanders şi au apărut imagini cu ce doi în presă, actriţa a devenit ţinta celui mai mare scandal de acest gen din ultimele luni. Totuşi, Stewart şi-a făcut curaj şi a apărut la Festivalul de Film de la Toronto, unde a avut loc premiera On The Road şi a venit la  New York unde a arătat extraordinar. În noiembrie, actriţa va putea fi văzută în ultimul film Twilight, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II. Filmul se va lansa şi în România pe 16 noiembrie. 

Blake Lively şi Ryan Reynolds s-au căsătorit în secret
Actorii Blake Lively ( 25 de ani) şi Ryan Reynolds ( 35 de ani) s-au căsătorit ieri în Charleston, scrie revista People. Starul din "Gossip Girl" s-a căsătorit, în secret cu Ryan Reynolds, după o relaţie care durează de aproape un an, notează revista People. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de la "The Green Lantern", iar Blake a început relaţia cu Ryan la doar o lună după ce aventura ei cu Leonardo DiCaprio a ajuns la final. Ryan Reynolds a fost căsătorit vreme de doi ani cu Scarlett Johansson, cei doi divorţând în anul 2010.  Ryan s-a căsătorit  în 2008 cu Scarlett Johansson tot în secret. Ceremonia de nuntă a avut loc în cel mai mare secret, la plantaţia Bone Hall din Mount Pleasant, South Carolina, chiar în afara orăşelului Charleston. Recepţia a avut loc într-un cort alb duminică seara, iar la eveniment au participat în jur de 200 de persoane, mai notează sursa citată. Ryan Reynolds este un actor de film şi televiziune canadian, care a devenit cunoscut pentru rolul din serialul "Two Guys and a Girl", dar şi pentru relaţiile sale cu femei celebre: înainte de căsătoria cu Scarlett Johansson, el a fost iubitul cântăreţei Alanis Morissette. Actorul canadian a putut fi văzut în vara anului trecut în thrillerul SF "Green Lantern 3D: Protectorul Universului". A mai jucat în filme precum "Dacă aş fi...tu", "Vrei să te însori cu mine?", "Aşii din mânecă" etc. Blake Lively, în vârstă de 25 de ani a devenit cunoscută cu rolul Serenei van der Woodsen din serialul Gossip Girl (Gossip Girl - Intrigi la New York) şi a mai avut o relaţie şi cu Penn Badgley, colegul ei din distribuţia serialului.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates