Social Icons

sâmbătă, 29 septembrie 2012

Paparazzi şi vedete (13)

Să vedem noutățile din Showbiz!

Comedia Butter, în care Olivia Wilde și Ashley Greene împart un sărut pasional, a avut premiera la New York
Jennifer Garner, Olivia Wilde și Ashley Greene au atras toate privirile la premiera filmului Butter din New York. A fost o adevarată paradă a frumuseților pe covorul roșu la premiera filmului Butter, o comedie ce spune povestea unei fetițe adoptate, dintr-un orășel mic, care își descoperă talentul pentru sculptura în unt, încercându-și puterile într-un concurs cu o celebritate locală. Jennifer Garner, Olivia Wilde, Ashley Greene și Alicia Silverstone au prezentat la New York primul film în care soția lui Ben Affleck a lucrat ca producător. În film, Jennifer Garner apare și ca personaj alături de Ty Burrell, Ashley Greene, Yara Shahidi, Olivia Wilde, Alicia Silverstone. Hugh Jackman are o apariție scurtă – cameo. “Butter” e povestea unei fete orfane care descoperă că e talentată în sculptarea untului, o tradiție a statului Iowa, unde trăiește familia adoptivă a tinerei. Fata se înscrie în competiția de sculptură în unt și ajunge să concureze cu o nevastă extrem de ambițioasă, jucată de Jennifer Garner. Laura Pickler, personajul lui Garner, e soția celui care a câștigat concursul de sculptură în unt în ultimii ani și ea crede că faima lui le va aduce succes politic, însă bărbatul decide să renunțe la competiție și să se facă judecător. Statutul și ambițiile sociale ale Laurei Pickler sunt zdruncinate și de Brooke (Olivia Wilde), o fostă stripteusă care se distrează șocându-i pe oamenii prea conservatori din orașul ei. Jennifer Garner a co-produs comedia cu Michael De Luca și regia îi aparține lui Jim Field Smith. Filmul este produs și distribuit de Weinstein Co. În peliculă, Olivia Wilde ( 28 de ani) joacă rolul unei stripteuse, are parte de scene hot și împarte un sărut pasional cu Ashley Greene. "Asumă-ți riscuri, dezbracă-te chiar dacă nu ți se cere!" a glumit actrița în legătură cu sfaturile pe care le-ar da actorilor mai tineri.  Ashley Greene joacă rolul fetei vitrege a lui Jennifer Garner. Actrița cunoscută pentru rolul din Twilight a declarat că își dorește să se distanțeze cât mai mult de această serie. 

Reese Witherspoon a devenit mamă pentru a treia oară: actrița a născut un băiețel
Actrița americană Reese Witherspoon a devenit mamă pentru a treia oară, joi, după ce a născut un băiețel care a primit numele Tennessee James. Informația a fost confirmată de agentul de presă al actriței, informează site-ul revistei People. "Reese Witherspoon și soțul ei Jim Toth l-au primit pe Tennessee James în familia lor, astăzi (joi). Atât mama, cât și bebelușul, sunt sănătoși și întreaga familie este foarte fericită", a precizat acesta. Bebelușul este primul copil al actriței americane cu actualul ei soț Jim Toth. Reese Witherspoon, în vârstă de 36 de ani, și Jim Toth, un agent de la Hollywood în vârstă de 41 de ani, s-au căsătorit în martie 2011. Cei doi și-au început relația în ianuarie 2010, la scurt timp după ce Witherspoon s-a despărțit de actorul Jake Gyllenhaal, după o relație de trei ani. 

Penelope Cruz, seducătoare la Festivalul de Film San Sebastian: cu ce film impresionant vrea să debuteze la Bollywood
Frumoasa Penelope Cruz  a impresionat pe toată lumea la Festivalul de Film San Sebastian, unde a ajuns pentru a promova noul ei film "Twice Born/Venuto al mondo".  Actrița de 38 de ani a schimbat nu mai puțin de 3 ținute pe parcursul zilei, însă cu rochia de seară pe care a purtat-o la eveniment a reușit să facă furori. Aceasta a fost acompaniată în Spania de scenaristul și regizorul filmului Sergio Castellitto și co-scenarista Margaret Mazzantini. Regizat de Sergio Castellitto, Twice Born este o dramă ce spune povestea unei mame, Gemma interpretată de Penelope Cruz, care se întoarce în Sarajevo după 18 ani de la război.Unul dintre cei mai buni actori italieni, Sergio Castellitto, se întoarce a patra oară în spatele camerelor pentru a da viață unei povești de dragoste tumultuoase pe care o femeie o retrăiește din amintiri la întoarcerea în fosta Iugoslavie. Gemma, o femeie italiancă, se întoarce cu fiul său în Sarajevo unde își amintește de relația cu fostului ei soț, mort în război - un fotograf american - Diego interpretat de Emile Hirsch. Cei doi au fost despărțiți de alegerile personale și de un crunt război din Balcani. Filmul se inspiră din cartea "Twice Born" a scriitoarei și actriței italiene - Margaret Mazzantini care este și soția regizorului Sergio Castellitto. Actrița a mai spus că acest film este un omagiu adus maternității: "Povestea este un omagiu pentru maternitate și pentru toate femeile din întreaga lume. Este un film care pune accentul mult pe relația dintre copil și mamă. O femeie care nu vrea copii poate să fie fericită fără ei, dar când îți dorești din tot sufletul este imposibil să fii fericită dacă nu poți avea copii. După ce am devenit mamă, am înțeles mult mai bine aceste lucruri și asta m-a ajutat în realizarea acestui film." a spus actrița pentru The Guardian. Din distribuția de la Twice Born mai fac parte Sergio Castellitto, Mira Furlan, Jane Birkin, Saadet Aksoy și Isabelle Adriani. Prezența la Festivalul de Film San Sebastian, Penelope a mărturisit că i-ar placea să fie implicată într-un proiect de la Bollywood: "Sunt o mare fană a cinematografiei indiene și mi-ar placea să lucrez alături de Shah Rukh Khan. Am obținut drepturile asupra unui roman și vom face adaptarea pe marile ecrane în India. Pelicula se va concentra pe povestea unei dansatoare de flamenco ce s-a măritat cu un maharaja și a devenit prințesă la 18 ani" a povestit Cruz pentru publicația The Times of India.  

 Robert Pattinson și Kristen Stewart s-au mutat din nou împreună: vezi în ce ipostază a fost surprinsă actrița în Paris 
Actorul britanic Robert Pattinson a iertat-o pe iubita lui, actrița Kristen Stewart, care l-a înșelat cu regizorul Rupert Sanders, starurile francizei "Amurg/ Twilight" mutându-se din nou împreună. "Cei doi locuiesc din nou împreună și s-au împăcat" , a declarat o sursă pentru revista Us Weekly. Totuși, Robert Pattinson și Kristen Stewart nu s-au putut întoarce exact la stadiul în care erau înainte de luna iulie, când actrița a anunțat public că a avut o aventură cu Rupert Sanders, regizorul cu care a colaborat la filmul "Alba ca Zăpada și Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman", care este căsătorit și are doi copii. Potrivit unei alte surse, Robert Pattinson este acum "foarte sensibil" și "nesigur" pe relația lui cu Kristen Stewart. Relația dintre Robert Pattinson și Kristen Stewart, două dintre vedetele francizei "Amurg/ Twilight", a trecut prin momente dificile, atunci când tânăra actriță în vârstă de 22 de ani a admis că a avut o aventură cu Rupert Sanders. Pattinson a fost devastat de declarația prin care Kristen a recunoscut că l-a înșelat cu Rupert Sanders. Atât actrița, cât și Rupert Sanders au dat publicității comunicate de presă în care și-au prezentat scuze publice. Actorii Robert Pattinson și Kristen Stewart, interpreții personajelor Edward Cullen și Bella Swan din filmele francizei "Amurg/ Twilight", care aveau o relație de lungă durată, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, au decis să se mute oficial împreună, anul acesta. Însă, relația dintre cei doi a fost puternic zguduită de apariția în presă a unor articole potrivit cărora Kristen Stewart a avut o legătura amoroasă de scurtă durată cu regizorul Rupert Sanders. Ulterior, Robert Pattinson a părăsit reședința din Los Angeles în care locuia împreună cu Kristen Stewart. Regizorul britanic Rupert Sanders este căsătorit cu modelul Liberty Ross. Cuplul are doi copii - Skyla și Tennyson. Primele patru filme din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Luna Noua", în regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, și "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obținut împreună încasări de 2,5 miliarde de dolari. Ultimul film din serie, intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", va fi lansat pe marile ecrane pe 16 noiembrie.

Hugh Jackman își arată ghearele și mușchii în prima imagine oficială din Wolverine
Hugh Jackman își arată din nou "ghearele" în prima imagine oficială  din Wolverine.  Producătorii de la 20th Century Fox  urmează să lanseze Wolverine în 2013, ca film centrat doar pe personajul din universul Marvel. Hugh Jackman îl va juca pentru a șasea oară pe Logan/Wolverine. Inspirat de celebrele benzi desenate, filmul Wolverine îl aduce pe Logan (Hugh Jackman), eternul luptător singuratic pe tărâmurile din Japonia. Aici, Logan se va antrena cu un războinic samurai și va avea de confruntat un inamic misterios din trecut, într-o luptă grandioasă care îl va schimba pentru totdeauna. Wolverine se află de doi ani în faza de proiect, iar Darren Aronofosky era la cârmă ca regizor, însă acesta a renunțat la peliculă. Alegerea sa a surprins pe toată lumea pentru că este cunoscut mai mult ca regizor de filme independente și nu de blockbustere, însă Aronofsky a mai lucrat alături de Hugh Jackman la The Fountain/ Fântâna. Aronofsky a fost înlocuit cu James Allen Mangold, cunoscut pentru producții ca Girl, Interrupted, Walk The Line sau 3:10 to Yuma., iar filmările au demarat în acest an. Filmul The Wolverine este inspirat din numărul din 1982 din benzile desenate create de Frank Miller și Chris Claremont, în care Wolverine călătorește în Japonia, unde are de învins un inamic dur și găsește dragostea în brațele fiicei unui criminal periculos. Hugh Jackman  s-a declarat încântat de noua poveste: "Sunt foarte multe straturi ale acestei povești. Iubesc ideea unui personaj anarhist, nelegiuit care ajunge într-o lume dominată de tradiție și onoare. În benzile desenate Wolverine este bătut crunt de niște samurai, nu de mutanți, cum se întâmpla până acum" a spus Hugh Jackman despre povestea noului său film, care are un buget alocat de peste 100 de milioane de dolari. Wolverine este o continuare a filmului din 2010, X-men Origins: Wolverine, în care Hugh Jackman l-a avut adversar pe Liev Schreiber. Filmul a făcut încasări mondiale de 373 de milioane de dolari. Wolverine urmează să fie lansat în cinematografele din SUA și România pe 26 iulie 2013.


Un comentariu:

Sara Hope spunea...

ma bucur pt reese

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates