Social Icons

vineri, 16 noiembrie 2012

Şterge orice semn de oboseală de pe faţa ta! Află cum să scapi repede de cearcăne



Cearcănele pot apărea din mai multe cauze, însă, de obicei, ele sunt rezultatul nopţilor nedormite şi al oboselii acumulate. Cu toate acestea, ele pot fi ascunse cu uşurinţă, dacă foloseşti metoda potrivită.
Cu ajutorul machiajului
Pentru a avea un aspect cât mai natural şi a ascunde cearcănele eficient este indicat să foloseşti un concealer lichid, deoarece acesta intră în piele mai bine şi se strânge în pliuri aşa cum face un concealer solid sau cremos. De asemenea, este important să-ţi alegi culoarea produsului în funcţie de nuanţa tenului tău, mai exact, cu o nuanţă mai deschis. Dacă ai pielea deschisă la culoare, optează pentru un concealer de culoarea piersicii. În cazul în care pielea ta este mai închisă, atunci ţi se potrivesc nuanţele de bej şi galben.
Înainte de a aplica produsul, foloseşte puţin fard bej, uşor sidefat, imediat sub genele inferioare. Acesta îţi va lumina privirea şi va atrage atenţia de la cearcănele inestetice. Concealerul se fixează mai bine dacă aplici peste el o pudră translucidă. Este indicat să alegi un anticearcan care conţine vitamina C, deoarece aceasta are efect antiinflamator şi hidratează foarte bine zona din jurul ochilor.
Metode naturale
Dacă preferi să nu-ţi încarci tenul cu produse de machiaj, atunci poţi încerca metodele tradiţionale. Aplică pe ochi felii de castravete şi păstrează-le timp de 10-15 minute. Pe lângă efectul răcoritor şi senzaţia plăcută, vitaminele din castravete se absorb repede în piele şi rezultatele se văd imediat. Pe lângă castraveţi poţi folosi pliculeţe cu ceai verde, umezite şi lăsate puţin la frigider, cât să se răcească. De asemenea, nu uita să te hidratezi bine, să eviţi fumul de ţigară şi alcoolul, să mănânci legume şi fructe proaspete şi, nu în ultimul rând, să dormi cel puţin 6 ore pe noapte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates