Social Icons

miercuri, 28 noiembrie 2012

Trucuri pentru ca parfumul să dureze mai mult



Când foloseşti parfumul preferat, ai senzaţia că poţi cuceri lumea. Din păcate însă, mirosul acela îmbătător al preţiosului lichid pe piele, se duce pe măsură ce orele trec. Ca să nu se mai întâmple acest lucru, îţi dezvăluim câteva trucuri prin care poţi face parfumul să dureze mai mult.
Foloseşte produse pentru corp din aceeaşi gamă cu parfumul
Pentru ca parfumul să dureze mai mult nu trebuie să amesteci mai multe esenţe. Foloseşte produse pentru corp din aceeaşi gamă cu parfumul preferat pentru ca mirosul să rămână impregnate în pielea ta pentru un timp îndelungat. Gelul de duş constituie baza, pentru ca aroma discretă a acestuia se menţine în piele şi după ce te-ai spălat. Adaugă o loţiune de corp grasă, pentru că parfumul rezistă timp îndelungat atunci când este aplicat pe pielea hidratată.
Aplică parfumul după ce ai făcut duş
Este bine să aplici parfumul imediat după ce ai ieşit de la duş pentru că porii sunt deschişi şi pielea hidratată, iar aroma parfumului se va menţine pentru un timp îndelungat.
Pulverizează parfumul înainte de a te îmbrăca
Este mai bine să te dai cu parfum înainte de a te îmbrăca pentru că este posibil ca materialele hainelor tale să influenţeze mirosul acestuia.
Nu neglija zonele ăn care se simte pulsul
Tâmplele, baza gâtului, încheieturile mâinilor, îndoitura cotului sunt zone în care circulaţia sângelui este intensă, ceea ce face ca parfumul să persiste un timp îndelungat.
Nu îţi freca încheieturile una de cealaltă atunci când aplici parfumul
Această mişcare greşită nu va permite parfumului să se imprime corespunzător în pielea ta. Aplică parfum şi aşteaptă ca zona să se usuce.
Parfumează-ţi părul
Pulverizează puţin parfum pe peria de păr, apoi trece-o de câteva ori prin păr.
Nu te parfuma în exces
Regula cu "mai puţin e mai bine" se aplică şi în cazul parfumului. Dacă îţi dai cu mult parfum, acesta nu va dura mai mult, vei reuşi numai să nu se mai observe esenţele delicate ale parfumului. Întotdeauna este mai bine să laşi un parfum subtil în urma ta, decât o dâră puternică şi greţos mirositoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates