Social Icons

miercuri, 12 decembrie 2012

7 culori pe care trebuie să le porţi iarna aceasta



Doar pentru că este luna decembrie nu înseamnă că trebuie să te îmbraci numai în negru şi gri. Încearcă să adăugi câteva dintre aceste 7 culori trendy în garderoba ta pentru iarnă 2013 şi vei descoperi cât de distractiv poate fi acest sezon!
1. Grena
Este una dintre cele mai hot tendinţe în materie de culori ale acestei ierni. Poţi opta pentru un pulover sau o haină de blană ecologică în această culoare dacă vrei să te remarci. Dacă eşti mai timidă, alege accesorii grena pentru a fi în trend şi a te simţi confortabil în acelaşi timp.
2. Auriu
Trendul inspirat de epocă baroca a fost vizibil în multe dintre colecţiile designerilor din acest sezon. Cât despre auriu, conotaţiile de lux şi regalitate pe care le implică sunt foarte atractive. Fie că alegi o rochie aurie, fie că optezi pentru bijuterii statement în această culoare, vei fi cu siguranţă o prezenţă admirată la petrecerile din această perioadă.
3. Portocaliu
Chiar dacă Halloween-ul s-a încheiat, portocaliul rămâne una dintre cele mai trendy culori ale iernii 2013. Poţi opta pentru un portocaliu închis sau pentru un portocaliu intens, pe care să îl accesorizezi cu negru.
4. Violet
E o culoare închisă, dar sofisticată şi în acelaşi timp jucăuşă, dacă o accesorizezi cum trebuie. Foloseşte-o ca pe o alternativă mai creativă la negru. Poţi opta pentru un pulovar, o pereche de pantaloni sau chiar un palton în această culoare.
5. Verde-albăstrui
Americanii îl numesc "teal" şi este una dintre cele mai hot nuanţe pentru sezonul rece. Îl poţi purta singur sau îl poţi combina cu o altă nuanţă trendy în acest sezon, cum ar fi auriul sau portocaliul.
6. Roz
La fel cum vişiniul a fost o alternativă la negru, rozul poate fi o alternativă frumoasă la alb în acest anotimp. Ceea ce este grozav la roz este că dă o notă de feminitate oricărei ţinute. Poţi opta pentru un roz puternic sau pentru un roz pal şi îl poţi accesoriza cu culori neutre, ca maro sau levănţică, pentru un look pastelat sau cu vişiniu sau verde închis, pentru un look mai dark.
7. Maro
E o culoare neutră, care se potriveşte excelent cu orice altă culoare. Pentru un look comod, combină o pereche de pantaloni de tip skinny, cizme, un pulover şi o jachetă, fiecare în alte nuanţe de maro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates