Social Icons

sâmbătă, 8 decembrie 2012

Ce îi face pe bărbaţi să se îndrăgostească



          Mintea bărbaţilor este pentru femei un mister cel puţin la fel de mare precum cel reprezentat de dorinţele doamnelor pentru sexul puternic. Dacă ne întrebăm, noi femeile, ce anume îi face pe bărbaţi să se îndrăgostească, tindem să ne gândim mai mult la picioare lungi şi fine sau sâni voluptoşi, însă dacă îi întrebăm pe domni, ei ne vor spune cu totul altceva.
          Iată care sunt cele mai frecvente motive pe care le invocă bărbaţii atunci când sunt întrebaţi de ce s-au îndrăgostit de o femeie.
          1. Stima de sine. Bărbaţii sunt mult mai sensibili la complimente decât femeile pentru că sunt mai puţin obişnuiţi cu ele şi deşi par foarte siguri pe ei şi ei au nevoie de încurajări. O femeie care ştie să le scoată în evidenţă calităţile şi să îi facă să fie şi mai încrezători le câştigă inima imediat.
          2. Feminitatea. Bărbaţii sunt cuceriţi în mod iremediabil de femeile care ştiu să îşi scoată în evidenţă latura feminină, deoarece astfel de femei le oferă posibilitatea de a se simţi puternici şi protectori. Deşi nu recunosc des asta, bărbaţilor le place să fie din când în când «supereroi» pentru partenerele lor.
          3. Independenţa. De cele mai multe ori, bărbaţii au îndoieli când vine vorba de a-şi lua un angajament stabil faţă de cineva, însă anumite femei ştiu cum să le ofere independenţa, intimitatea şi spaţiul personald e care au nevoie, lucru care îi cucereşte definitiv.
          4. Ajutorul. O femeie care poate să fie un consilier de încredere şi un ajutor în situaţii stresante câştigă repede inima unui bărbat, care vede în ea un partener egal nu un alt factor de stres.
          5. Umorul. Bărbaţii sunt iremediabil atraşi de femeile cu simţul umorului, care nu se întristează din orice şi tratează şi momentele dificile cu zâmbetul pe buze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates