Social Icons

marți, 4 decembrie 2012

Cinci coafuri pe care trebuie să le încerci în această iarnă



Dacă eşti în pană de idei când vine vorba de coafuri ingenioase pe care să le încerci în sezonul rece, îţi oferim cinci idei. Aceste coafuri sunt perfecte şi pentru orice ţinută de zi, dar şi pentru petreceri şi pentru seară, aşa că nu ezita să le încerci.
1. Cocul cu volum
Dacă nu ai avut timp să te speli pe păr şi nu ştii ce să faci, aceasta este alternativa optimă. Ai nevoie doar de puţin fixativ şi de o perie. Tapează părul la rădăcină, aplică fixativ şi răsuceşte-l într-un coc înalt.
2. Cocul francez
Este o coafură “informală”, dar sofisticată, care îţi oferă un aer relaxat şi elegant. Arată bine, chiar dacă te prinde ploia sau ninsoare, aşa că nu fi surprinsă dacă pietena ta cea mai bună o să îţi copieze look-ul.
3. Mult volum
Nişte bucle mari sunt foarte sexy. Nici un look nu e mai sexy decât cel uşor răvăşit. Nişte bucle cu mult volum sunt extraordinar de sexy şi sunt potrivite pentru orice situaţie, inclusiv pentru petrecerea de Anul Nou.
4. O bentiţă specială
Bentiţele puse pe frunte, în stilul anilor 1970, cu broderii elegante, cu cristale sau cu pene sunt extrem de sexy, aşa că nu ezita să încerci una.
5. Împletituri ruseşti
Adăugate la un coc simplu sau pur şi simplu ca şi coafură în sine, împletiturile sunt foarte în vogă în acest sezon şi oferă un plus de distincţie oricărui look.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates