Social Icons

duminică, 16 decembrie 2012

Cum să arăţi excelent când eşti răcită. 9 sfaturi foarte utile




Dacă iarna ţi-a prins sistemul imunitar cu garda jos şi, în loc să te bucuri de o bulgăreală cu prietenii sau de petrecerile de sezon, îţi petreci timpul liber cu amicii Paracetamol şi ceai de tei, nu dispera! Îţi recomandăm 9 trucuri practice prin care poţi arată foarte bine, chiar dacă nu te simţi tocmai ok.
1. Hidratează-ţi pielea
Chiar dacă e ultimul lucru la care te gândeşti atunci când îţi curge nasul şi te doare gâtul, îngrijirea pielii este foarte importantă dacă vrei să arăţi bine. Medicamentele şi aerul uscat de la birou sau de acasă pot usca pielea, aşa că ai grijă să o hidratezi cu o cremă hrănitoare, potrivită tenului tău.
2. Bea suficiente lichide
Consumă apă şi ceaiuri de plante din belşug, în loc de cafea. Chiar dacă nu îţi vine să bei nimic, deshidratarea nu te va ajuta nici să te simţi mai bine şi, cu siguranţă, nici să arăţi mai bine.
3. Foloseşte un blush
Produsul care nu trebuie să-ţi lipsească din trusa de cosmetice atunci când eşti răcită este blush-ul. De cele mai multe ori, atunci când suntem bolnave pielea îşi pierde culoare şi arătăm palide. Dacă ţi se întâmplă asta, aplică pe obraji puţin blush sau bronzer. Dacă ai pielea uscată pentru că nu ai respectat cele două puncte de mai sus, încearcă un blush cremos, pentru o strălucire sănătoasă a pielii.
4. Foloseşte picături de ochi
Vremea, lipsa somnului şi medicamentele îţi pot usca ochii şi te pot face să pari adormită. Nimic nu te face să arăţi mai rău şi mai obosită decât nişte ochi roşii, aşa că ţine la îndemână nişte picături pentru ochi pentru o privire clară şi strălucitoare!
5. Nu neglija machiajul ochilor
Chiar dacă nu îţi dai seama, machiajul ochilor te ajută să arăţi bine atunci când eşti răcită. O privire obosită devine brusc mai alertă cu puţină mascara. Important e să nu-ţi acoperi ochii cu un machiaj de tip smoky eyes sau ceva prea complicat. În schimb, foloseşte creion alb şi culori deschise pentru a lumina respectiva zonă.
6. Foloseşte un baton corector
Concealer-ul sau corectorul este arma secretă din trusa de machiaj a oricărei fete răcite. Foloseşte un corector galben sau verde pentru a ascunde cearcănele cauzate de lipsa de somn. Batoanele corectoare de culoare galbenă sunt excelente pentru a acoperi culoarea vineţie a cearcănelor, iar cele de culoare verde te vor ajuta să ascunzi semnele roşii de pe faţă.
7. Fă o baie cu aburi pentru ten
Înainte să îţi aplici machiajul, fă-ţi o mică saună facială. Baia cu aburi e o metodă excelentă de a-ţi curăţa sinusurile şi de a-ţi curăţa tenul. Transformă experienţa într-una de spa adaugând uleiuri naturale, precum cel de eucalipt sau lemongrass, la apa fierbinte din oală.
8. Distrage atenţia
E normal să nu arăţi de milioane atunci când te simţi rău, dar secretul este să accentuezi o anumită trăsătură a feţei, în detrimentul alteia. Să spunem că ai buzele crăpate şi oricât de mult balsam de buze ai folosi, nu arată bine. În acest caz, distrage atenţia de la ele cu un machiaj al ochilor reuşit sau invers. Vei vedea că, arătând mai bine, vei avea o stare de spirit mai bună.
9. Foloseste sampon...uscat
Ultimul lucru la care te gandesti atunci cand esti racita este sa te speli pe par si sa ti-l aranjezi. Din fericire, exista samponul uscat, care te va ajuta sa arati excelent fara prea mare efort. Sprayaza putin sampon uscat la radacina firelor de par si acesta va absorbi grasimea in exces, dandu-i parului si putin binemeritat volum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates