Social Icons

sâmbătă, 1 decembrie 2012

Şapte idei pentru o schimbare rapidă de imagine



Dacă simţi nevoia de a te reinventa de pe o zi pe alta, fie pentru că vrei să impresionezi pe cineva, fie că pur şi simplu simţi nevoia de o schimbare, îţi oferim câteva idei rapide care să te ajute să ai o nouă imagine.
1. O cărare într-o parte. Dacă mereu îţi faci cărarea pe mijloc sau într-o parte, o schimbare rapidă ar fi să îţi faci o cărare diferită în cealaltă parte. Poţi încerca o cărare în zig-zag, dacă eşti mai îndrăzneaţă. Pare o schimbare nesemnificativă, dar vei vedea în oglindă că acest mic gest îţi poate schimba cu totul înfăţişarea.
 2. Accesorii de efect. Nu trebuie să îţi schimbi întreaga garderobă pentru a fi la modă, este suficient să investeşti în câteva accesorii de efect. Încearcă un plic mai mare în loc de o poşetă obişnuită şi nişte cercei mai îndrăzneţi cu cristale care să îţi pună în evidenţă faţa. Mănuşile, eşarfele şi dresurile colorate sunt accesoriile cele mai populare iarna, aşa că profită de perioada reducerilor şi cumpără-ţi modele diferite pe care să le porţi în funcţie de ţinută şi de starea ta de spirit.
3. Rujul roşu. Moda retro revine şi rujul roşu la fel. Nu trebuie să fii reticentă. Într-adevăr rujul roşu este foarte îndrăzneţ, aşa cum ar trebui să fii şi tu. Mergi într-un magazin de cosmetice şi încearcă mai multe nuanţe de roşu până o găseşti pe cea care ţi se potriveşte cel mai bine.
4. O manichiură modernă. Dacă de anii întregi îţi faci numai manichiură french, ar fi cazul să încerci ceva mai îndrăzneţ. Sezonul acesta sunt în vogă nuanţele metalice, aşa că încearcă şi tu.
5. Un ten mai strălucitor. Strălucirea feţei vine mai ales dintr-o igienă strictă şi folosirea produselor potrivite. Aşa că nu uita să te demachiezi de două ori pe zi, să îţi cureţi tenul şi să îl hidratezi. Pentru un plus de strălucire, optează pentru un ser iluminator, care îţi va schimba radical imaginea.
6. Fă pace cu dulapul tău. Chiar dacă din când în când îţi vine să arunci tot ce ai în dulap, asta nu înseamnă că nu mai e nimic de calitate în el. Nu uita că piesele clasice nu se demodează niciodată. Depinde de imaginaţia ta să le incluzi în ţinute ultra chic.
7. Redescoperă pantofii ascuţiţi. O vreme nu au fost deloc în vogă, dar se pare că acum sunt din nou în lumina reflectoarelor. Caută în cutiile cu pantofi să vezi ce pantofi cu vârful ascuţit mai ai şi în ce măsură pot fi recondiţionaţi. Deşi nu sunt la fel de comozi pentru degetele de la picioare ca pantofii cu vârful rotunjit, cei cu vârful ascuţit au capacitatea unică de a face piciorul să pară mult mai lung şi mai fin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates