Social Icons

duminică, 23 decembrie 2012

Zece greşeli pe care trebuie să le eviţi atunci când îţi faci coafura pentru sărbători



De Sărbători, toate ne dorim să arătăm cât mai bine pentru că avem mai mult timp ca să avem grijă de noi. Totuşi sunt câteva lucruri pe care ar trebui să le evităm în ce priveşte coafură, pentru a nu cădea în ridicol.
 1. Buclele mult prea aranjate – dacă ai părul drept, îţi doreşti ca măcar la anumite ocazii să îl ai diferit, aşa că apelezi la bucle. Trebuie să fii foarte atentă că totul să pară cât mai natural şi să nu arăţi ca o oaie cu blăniţă crescută prea mult.
 2. Extensiile – da sunt la modă, dar nu cred că îţi doreşti ca în noaptea dintre ani, în momentul sărutului magic, iubitul tău sş se trezească cu o şuviţă de păr în mână. Asta se poate întâmpla dacă extensiile nu au fost puse cum trebuie, sau dacă nu ai folosit întocmai recomandările stilistului.
 3. Prea multe accesorii – nu cred că îţi doreşti să fii confundată cu bradul de crăciun în privinţa numărului de ornamente de pe cap.
 4. Cleştişorii de păr – sunt foarte potriviţi atunci când faci baie, ca să nu îţi uzi părul, dar în nici un caz nu sunt de folosit la un eveniment special, pentru că vei arăta ca o gospodină ieşită din bucătărie.
 5. Părul lipit de cap – s-ar putea să arăţi ca şi când nu te-ai fi spălat pe cap cel puţin de la Revelionul trecut.
 6. Produse de beauty amestecate – trebuie să fii foarte atentă cu ce alegi, pentru a nu-ţi încărca părul inutil şi a avea un aspect de perucă.
 7. Părul mult prea tapat – dacă nu este o petrecere tematică, încearcă să eviţi acest stil pentru că te face să arăţi ca o naşă.
 8.Vopsitul în pripă – încearcă să îţi păstrezi timp suficient pentru această operaţiune sau apelează la un salon.
 9. Experimentele – oricât de tentant ţi s-ar părea să încerci ceva nou, mai bine nu risca înainte de evenimente aşa de importante, pentru că s-ar putea ca părul roz care ţi-a ieşit din greşeală să îţi strice toate sărbătorile.
 10. Sclipiciul pe păr – se purta pe vremuri, dar acum este de evitat, mai ales în cazul în care machiajul tău cuprinde acest element.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates