Social Icons

marți, 18 decembrie 2012

Zece obiecte vestimentare de iarnă care nu se vor demoda niciodată



Este dificil să cumperi mereu, în fiecare sezon, alte și alte haine. Iată 10 obiecte vestimentare în care poți investi fără griji, deoarece nu se vor demoda niciodată.
1.Haină camel. Este o culoare dificilă, pe care nu toată lumea știe cum să o poarte, dar, în același timp, este un sinonim al eleganței. A fost purtată de celebrități renumite prin grația lor, precum Grace Kelly și Katharine Hepburn.
2. Cizmele până la genunchi. În pofida trecerii timpului, cizmele până la genunchi au farmecul lor incontestabil. Cu toc sau fără toc, aceste cizme avantajează majoritatea femeilor. În plus arată bine și cu jeanși, dar și cu rochii sau fuste.
3. Jacheta de piele. Este o haină perfectă pentru tranziția dintre toamnă și iarnă, dar poate fi purtată cu succes și în zilele mai calde de iarnă. Merge și la un look mai lejer, dar și la unul romantic, dacă dedesubt porți o rochie din voal.
4. Rochia pulover. Este alegrea perfectă în zilele în care nu știi cu ce să te îmbraci la școală, la serviciu sau la cumpărături. Poate fi mini sau lungă până la genunchi, în orice caz, este confortabilă și ușor de accesorizat.
5. Jacheta bleumarin. Croită în stil militar, sobră, jacheta aceasta e interesantă tocmai pentru că este bleumarin și asta o face inedită și fermecătoare. Poți alege una din lână, foarte călduroasă, sau dacă vrei ceva deosebit, poți alege un model cu nasturi metalici, aurii sau argintii, care îi oferă un aer imperial.
6. Pantofii din piele cu toc. Chiar dacă ninge, poți purta astfel de pantofi la o ținută de petrecere. Nu toată lumea are cizme potrivite pentru o ținută de seară, astfel încât pantofii aceștia sunt mereu o soluție bună. Eleganți și sexy, sunt fix elementul de care ai nevoie ca să te simți frumoasă.
7. Eșarfa animal-print. O eșarfă cu imprimeu leopard este un obiect clasic. Poate înviora un palton sobru, negru, sau poate să îți dea un aer de eleganță vintage.
8. Vestimentația sport-chic. O pereche de colanți din bumbac, pe care îi găsești în orice magazin cu obiecte vestimentare sport, pot fi foarte ușor asortați un un pulover de lână XXL și cu cizme.
9. Taiorul cambrat. Nu e tocmai cea mai bună alegere în zilele friguroase, dar îl poți purta sub un palton mai subțire. Un astfel de sacou te scoate din probleme când nu te simți foarte sexy, deoarece îți restructurează silueta și te poate face să pari mai slabă și mai înaltă.
10. Cardiganul împletit. Este vesel și calduros și odată ce îl achiziționezi îți va fi greu să te desparți de el. Poate fi purtat cu blugi sau colanți și cămașă sau tricou pe deasupra. Cel mai bine este să îl porți parte, peste parte, ca și cum te-ai înfășura în el și să îl prinzi cu o centură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates