Social Icons

duminică, 27 ianuarie 2013

Gata cu scuzele! Citate care te motivează să faci sport



Eşti prea obosită. Nu ai timp. Laşi pe mâine. Sau chiar pe săptămâna viitoare. Întotdeauna găseşti o scuză suficient de "bună" ca să nu faci sport. Singura problemă însă este că te minţi pe tine. Noi am făcut o selecţie cu câteva citate menite să te pună pe treabă.
Să începem cu un citat din Gwyneth Paltrow, vedeta cunoscută pentru stilul foarte sănătos de viaţă. Ce a zis ea?
"Motivul pentru care la 38 de ani, am 2 copii şi port costume de baie este pentru că muncesc din greu pentru asta. Nu este un accident. Nu este noroc, nu este praf de zâne, nu sunt gene bune. Este pentru că mă omor timp de o oră jumătate de 5 ori pe săptămână. Dar ce obţin nu se compară cu ce sacrific". Aşadar, merită din plin să faci sport.
"Dacă la sfârşitul sesiunii de sport încă arăţi drăguţ, înseamnă că nu te-ai străduit suficient." Aşa că transpiră, înroşeşte-te - pentru a fi mai frumoasă, trebuie să te urâţeşti puţin :)
"Joggingul eliberează mai mult decât transpiraţie".  Da, scapi şi de stres, de nervi, de frustrări, de temeri, de neîncrederea în tine.
"Eşti la o sesiune de sport distanţă faţă de o stare de spirit excelentă". Sportul eliberează endorfine, supranumite şi hormonul fericirii. Oricât de rău te-ai simţit, după o oră de mişcare vei fi o nouă persoană. 
"Alerg să pierd. Alerg să câştig". Pierzi din kilogramele în plus, din probleme, din stres, însă cu siguranţă câştigi mai multă încredere în tine, sănătate şi o doză plină de optimism.
"Vei regreta doar sesiunile de sport pe care nu le faci". Aşa este. Mişcarea cu siguranţă va fi un câştig.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates