Social Icons

vineri, 18 ianuarie 2013

Sleeping Beauty: Ritualuri de frumuseţe care funcţioneaza pe timpul nopţii



Dacă eşti o tipă ocupată, care mereu fuge în stânga şi în dreapta, ştii cât de greu e să îţi faci timp pentru ritualurile de frumuseţe, care deseori îţi pot ocupa o bucată bună din zi. Iată câteva ritualuri beauty pe care le poţi urma liniştită, căci îşi face efectul noaptea, în timp ce tu îţi faci somnul de frumuseţe.
>> Aplică o mască hidratantă pentru păr înainte să mergi la culcare. Alege o mască specială formulată pentru tipul tău de păr şi împuşti doi iepuri dintr-o lovitură: după opt ore de hidratare continuă, tot ce trebuie să faci este să îţi clăteşti părul şi să îl usuci, fără să mai fie nevoie să îl îndrepţi cu placa sau să îl aranjezi cu ondulatorul.
>> Tot pentru a avea o grijă în minus dimineaţa în ceea ce priveşte părul, aplică înainte de culcare un tratament anti-frizz, care va împiedica riscul de a te trezi complet răvăşită. Aerul răcoros ajută de asemenea, aşa că un sfat bun este să dormi cu fereastra deschisă.
>> Pentru a-ţi păstra buclele intacte pe timpul nopţii, desparte-ţi înainte de culcare părul în şuviţe şi aplică pe fiecare un produs special pentru părul ondulat. De asemenea, este recomandat să dormi pe o pernă din satin, care nu numai că are grijă de părul tău, ci reduce şi riscul formării ridurilor.
>> Dacă îţi doreşti un look just-out-of-bed, împarte-ţi părul în câteva şuviţe groase înainte de culcare şi împleteşte-l în codiţe nu prea strânse. Această tehnică funcţionează şi mai bine cu părul ud.
>> Dacă ai părul drept şi îţi e teamă că peste nopte îşi va pierde volumul, aplică câteva pulverizări de spray pentru volum înainte de culcare, şi rulează-ţi părul pe câteva rollere extra-large, fix la rădăcină. Dimineaţa, tot ce ai de făcut este să le desfaci, să îţi treci degetele prin păr de câteva ori şi să aplici puţin fixativ în timp ce îţi ţii capul în jos.
>> Pentru mâini şi picioare catifelate, aplică seara un tratament exfoliant, urmat de o doză generoasă de cremă grasă, iar apoi, înveleşte-le cu o pereche de mănuşi şi şosete groase. Căldura va ajuta formula să intre mult mai repede şi mai adânc în piele.
>> Pentru a te trezi fără cearcăne, chiar dacă te-ai culcat târziu, aplica înainte de culcare o cremă de ochi cu cofeină – ingredientul-minune ce şterge urmele de oboseală de sub ochi.
>> Pentru unghii fabuloase, aplică înainte de culcare câteva picături de ulei pentru cuticule, însă nu şterge surplusul, ci lasă-l să se infiltreze în unghii şi în piele.
>> Nu uita ca în fiecare seară să aplici o cremă hidratantă pentru faţă şi una special formulată pentru zona ochilor – două ritualuri MUST. Pentru a lupta contra ridurilor, alege o cremă cu retinol şi acid hialuronic. Ambele funcţionează de minune pe durata nopţii.
>> Pentru a evita să te trezeşti cu ochii umflati, investeşte într-o mască de ochi cu proprietăţi speciale, ce eliberează antioxidanţi şi ceramide pe timpul nopţii.
>> Pentru un somn liniştit, aprinde o lumânare parfumată care să difuzeze în întreaga cameră aroma ta preferată. Nu uita însă să o stingi înainte să te duci la culcare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates