Social Icons

marți, 12 februarie 2013

Cum porţi culorile intense



Culoarea concentrează atenţia pe una dintre trăsăturile chipului şi poate fi poziţionată atât pe pleoape, cât şi pe gene sau buze. Un make-up artist internaţioanl ne dă sfaturi practice.
Vorbim, desigur, despre nuanţe fluorescente, vii, intens pigmentate, cu o doză puternică de curaj. Este o abordare modernă, care mizează nu doar pe o culoare bine gândită, dar şi pe o aplicare precisă. Dacă pata de culoare migrează sau se estompează, totul este în zadar.
Varianta fără riscuri Colorarea buzelor într-o nuanţă puternică, musai aplicată cu ajutorul unei pensule pentru o intensitate pe care nu o poţi trece cu vederea.
Varianta cu risc ridicat Pleoapele colorate în nuanţe neon sau în tonuri de roşu nu se potrivesc oricui... mai ales dacă ai mai mult de 16 ani, am adăuga noi.
Hung Vanngo
Make-up artist CK One
Le machiază pe Julianne Moore, Chloë Sevigny şi Gwyneth Paltrow. Pe scurt, putem spune că sfaturile sale sunt foarte căutate.
Dacă ar fi să alegi o singură pată de culoare, care ar fi aceea?
Un ruj de buze în nuanţă de roşu-carmin (cu excepţia cazului în care dantura nu este foarte albă). Preferabil aplicat fără creion contur – însă acesta nu poate fi scos din ecuaţie dacă se doreşte sporirea volumului. Împreună cu rujul aş miza pe un ten curat, pleoape discrete şi sprâncene atent aranjate. Ai să vezi că rujul are puteri miraculoase şi îţi va spori încrederea în tine!
Iar pe pleoape, niciodată culoare?
Ba da! Nimic nu este mai rock ca un galben floarea-soarelui pe pleoape, acompaniat de un eyeliner negru. Încearcă, ai să vezi!
Ce texturi trebuie să alegem?
În acest moment: texturi metalizate pe tenul mat şi texturi pudrate pe cel glowy. Când alegi să suprapui un ton strălucitor pe un alt ton strălucitor nu faci decât să scoţi în evidenţă toate imperfecţiunile tenului; când suprapui mat peste mat, trăsăturile tale devin mai triste.
Să asortăm unghiile cu aceste buze roşii?
Din punctul meu de vedere, ideal este să alegi o nuanţă complementară. De exemplu, poţi alege un vernil-ciocolatiu pentru unghii şi o nuanţă de prună pentru buze. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates