Social Icons

marți, 12 martie 2013

Începe-ți ziua plină de energie!


Vrei să ştii ce poţi face pentru a avea energie întreaga zi? Secretul este unul singur: nu sări peste micul dejun! O masă sănătoasă îţi va da energie, plus că satisface apetitul și facilitează luarea de decizii inteligente în ziua respectivă. Iată ce este indicat să mănânci dimineaţa!
Fulgi de ovăz
                Ovăzul conține beta-glucan, un tip de fibră care a fost dovedită în scăderea colesterolului atunci când este consumată în mod regulat. Mai ai nevoie şi de alte motive pentru a-l integra în dieta ta zilnică? Află că este, de asemenea, bogat în acizi graşi de Omega-3, acid folic, dar şi potasiu.
Iaurtul grecesc
                Acest iaurt cremos este plin de calciu și se mândrește cu o mulţime de proteine​​, aproape de două ori mai multe decât cele din iaurtul clasic. Astfel, te vei simţi „plină” după ce mănânci unul dimineaţa. Poţi adăuga şi câteva fructe în el, pentru a-l mai îndulci puţin.
                Grapefruit
                Încerci să pierzi din greutate? Potrivit unui studiu, consumul de grapefruit, înainte de fiecare masă, ar putea să te ajute să slăbeşti, tocmai datorită proprietăților sale de ardere a grăsimilor. Are un bun efect şi asupra nivelului de zahăr din sânge şi al insulinei. Grapefruitul te ajută, de asemenea, să te menţii hidratată întreaga zi.
                Coacăze
                Proaspete sau congelate, aceste mici fructe sunt practic o bombă antioxidantă. Studiile sugerează că un consum de afine regulat poate ajuta la îmbunătățirea generală a organismului, de la abilitățile de memorie, până la tensiunea arterială şi metabolism.
                Afinele sălbatice, în special, au una dintre cele mai mari concentraţii de antioxidanţi, cunoscuţi şi sub numele de antociani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates